Iyi aksamlar
Evleneceginiz erkegi secerken sizi cok seven sizin cok sevdiginiz ama sinirlendiginde hemen kufreden agza gelmeyen kelimeler kullanan erkegi mi
Yoksa saygili sizi seven ama ilki kadar sizi sevmeyen sizin de sevmediginiz birini mi secersiniz.
Uzun yillar evli kalinca saygisiz biriyle olmaz diye dusunuyorum. Evli ablalarim bi bakar misiniz
aha! işte bu konunun uzmanı benim...
ben böyle bir adamın kızıyım 30 yıla yakın böyle biriyle yaşadım kısa ve net HAYATTAN SOĞUTUR...
en ufak bir hatanda basar küfürü hırsını alamazsa döver...
dışarıda bir şeye canı sıkılır basar küfürü hırsını senden çıkarır öfkesi dinince de kedi gibi olup özür diler...
toplumda ne yapacağını şaşırırsın her an acaba kızacak mı kaygısı yaşarsın...
başkalarının yanında rezil etmekten bilhassa hoşlanır o nedenle daha daha kaygılanırsın o küfür ederken gözlerin balkonları camları gezer kimlere rezil olduğunu bilmeyi istersin...
sonra sonra zıvanadan sende çıkarsın sende küfür edersin ben öz babama ana avrat girmişliğim çoktur o bana vurur bende ona kan gövdeyi götürür eli alemi iplemezsin artık yalama olmuştur duyguların silikleşirsin şeffaflaşırsın
çarşıda yolda sokakta insanlardan unutmazsın utanamazsın ki kendini korumak uğuna ya iyice yırtıklaşırsın yahut içine gömüldükçe gömülürsün...
sonra psikolog psikiyatri dolaşır durursun...
anası ağlayan psikolojini kimse düzeltemez öfke kontrolsüzlüğün vardır artık nurtopu gibi
sen evlen istersen göze al ama çocuklarına bunu yaşatmaya hakkın yok!