Bi bakin

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Kizlar selam.
Benimkisi pek dert olmasada fikirlerinize ihtiyacim var. Daha oncede yil donumunde ne aliyim diye bi konu acmistimki hala dusunup duruyorum. Sonunda aklimda biseyleri sekillendirdim sizinde fikrinizi almak istiyorum.
1. Kucuk bi kutu hazirlayip icine seker hamurundan hazirladigim
Bize ozel
Kurabiye yapip paketleyip kutuya koyucam ve kendi ellerimle yapip
Emek harcadigim bize ozel bisey olacak.
2. Baska bir kutu alicam daha buyuk bi kutu bunada eldiven ve sapka koyucam el isitan kalp seklinde isiticilar var soguk havalarda elleri isinir diye bundan alip
Koyucam.
3. İlk gunden su zamana kdr cektigmiz fotolarin arkalarina notlar yazip koyucam
4. İlk utandigim ani sevincimi ilk
Ne zaman cok
Sevdigimi neyini cok sevdigimi neyine cok kizdigimi anlatan bir yazi yazicam kurdelaya sarip koyucam.
5. Ona yolda oyle eve giderken cekecegim kucuk bi video hazirlicam icimden
Gelenleri soyleyip onunla
Konusuyormus gbi yil
Donumumuzu kutlayip o aksam msj aticam
6. Ona kumbara alip kumraya not yazicam ( evlilik dusundugumuz ve surekli dile getirdigimiz icin ) bana yuzuk alabilmen icin para biriktirmen lazim yazip koyucam.
Sizce bunlardan cok gereksiz dediginiz fazla abarti cok sacma dediginiz yada eklemek istediginiz bisey varmi daha ne yapabilirim yada hangisi sacma cikartmaliyim fikirlerinize ihtiyacim var benim aklima gelenler bunlar

Kumbara olayini yapma bence
Yuzuk konusu da onun sana surprizi olur belki;) ve bunu ne sekilde yapacagina o o karar versin
Hem kumbara olayiyla ona yuzuk konusunda baski yapiyormussun gibi de olabilir

Son düzenleme:
bence kalpli eldivenleri sevimli bulabilir ama kullanacağını ve işine yarayacağını hiç sanmıyorum:) yani ben erkek olsam kullanmazdım açıkcası:)

1 ve 3 güzel 2yide normal bir atkı ve eldivenle yapıp güzel bir notla tamamlayabilirsin bensiz gezerken ısınman için gibi..

1 2 3 den ikişerli kombınde yapabılırsın cok zorlayıcı seyler değil ama diğer yıldönümlerine de birşey kalsın dersen bilemem:)

6yı kesinlikle yapmamalısın:)

cok abartili bence bir erkege göre ne biliyim kiz arkadas olsa neyse yinede ben böyle hediyede istemezdimde vermezdimde okul zamani gibi....

Back