- Konu Sahibi Depresifshine
-
Şimdi ben dün akşam dip boyası yaptım mixcolor mavi renkle koleston 8.1 karıştırdım yalnız maviyi çok koyunca hemen yıkamak zorunda kaldım boya sacıma sürülmesi bittiği gbi banyoya koştum hemen yıkadım ama aynaya bakınca çok güzel küllü duruyoda ne bilim bide size sorim dedim çok bekletemediğim için teredütte kaldım yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 891686 Eki Görüntüle 891684 Eki Görüntüle 891685 Eki Görüntüle 891687 birde sabah sabah makyaj yapamadım yüzümü kapattım
nıye kapattın yüzünü hiç kimse görmüyomu kı makyajsız senı:)) çok güzel olmuş saçın dogal küllü olmuş dibin hiç kızarıklık yok kızarıklıktan nefret edıyorum..
gayet güzel görünüyor güle güle kullan
Şimdi ben dün akşam dip boyası yaptım mixcolor mavi renkle koleston 8.1 karıştırdım yalnız maviyi çok koyunca hemen yıkamak zorunda kaldım boya sacıma sürülmesi bittiği gbi banyoya koştum hemen yıkadım ama aynaya bakınca çok güzel küllü duruyoda ne bilim bide size sorim dedim çok bekletemediğim için teredütte kaldım yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 891686 Eki Görüntüle 891684 Eki Görüntüle 891685 Eki Görüntüle 891687 birde sabah sabah makyaj yapamadım yüzümü kapattım
çok güzel olmuş canım :)
saçlarının dibine de ortasına da köşesine bucağına da bayıldım.
bence dibin çok koyu daha öncede bu renklerde yapıyosan sorun deil tabikii
balyajla çok güzel durur evet..I
Bilerek böyle koyu yapıyorum bi kaç ay sonra krepe balyaj attırıcam dipler koyu doğal dursun diye düşündüm olmaz mı öyle?
balyajla çok güzel durur evet..çok doğal olur..ama yıpranıyor saçlar:26:
Bilmezmiyim bi kere röfle yaptırdım 1.5 yıl önce fln saçım dha yeni kendine geldi koyu renk yapınca
ben halen kopan saçlarla uğraşıyorumginede sarıdan vazgeçemiyorum 2 aydırda dip boyamı kendim yapıp kuaförlerin saçımda yarattıkları hasarı düzeltmeye çalışıyorum:26:
Bnmde saçlarım kuaför maduruydu anca düzeldiröfleden sonra sacıma bi elini attım tutam tutam geliyodu o röfleden sonra sacımı 3 kere kestirdim bi sürü bakım yaptım hala uçları süpürgegbi (((((((((
aynı durumdayız bakım için her bulduğumu saçıma sürüyorumel kreminden muza kadar en som maynez duydum onu denicem
En güzeli has zeytinyağı biz her yaz altınoluktan alırız o kadar çok alırdık ki saçlarıma sürüodum bi kaseye dolduruodum boca ediodum saçıma sonrada streç filmle sarıodum saçımı baktım sonradan çok iyi gelmeye başladı artık ara ara sürüorum saçıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?