Saç Rengi ve Saç Boyama Bi bakıın diplerim küllü olmuşmu?

Depresifshine

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
866
92
18
34
İstanbul
Şimdi ben dün akşam dip boyası yaptım mixcolor mavi renkle koleston 8.1 karıştırdım yalnız maviyi çok koyunca hemen yıkamak zorunda kaldım boya sacıma sürülmesi bittiği gbi banyoya koştum hemen yıkadım ama aynaya bakınca çok güzel küllü duruyoda ne bilim bide size sorim dedim çok bekletemediğim için teredütte kaldım yorumlarınızı bekliyorum $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg birde sabah sabah makyaj yapamadım yüzümü kapattım :37:

Şimdi ben dün akşam dip boyası yaptım mixcolor mavi renkle koleston 8.1 karıştırdım yalnız maviyi çok koyunca hemen yıkamak zorunda kaldım boya sacıma sürülmesi bittiği gbi banyoya koştum hemen yıkadım ama aynaya bakınca çok güzel küllü duruyoda ne bilim bide size sorim dedim çok bekletemediğim için teredütte kaldım yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 891686 Eki Görüntüle 891684 Eki Görüntüle 891685 Eki Görüntüle 891687 birde sabah sabah makyaj yapamadım yüzümü kapattım :37:

nıye kapattın yüzünü hiç kimse görmüyomu kı makyajsız senı:)) çok güzel olmuş saçın dogal küllü olmuş dibin hiç kızarıklık yok kızarıklıktan nefret edıyorum..

Şimdi ben dün akşam dip boyası yaptım mixcolor mavi renkle koleston 8.1 karıştırdım yalnız maviyi çok koyunca hemen yıkamak zorunda kaldım boya sacıma sürülmesi bittiği gbi banyoya koştum hemen yıkadım ama aynaya bakınca çok güzel küllü duruyoda ne bilim bide size sorim dedim çok bekletemediğim için teredütte kaldım yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 891686 Eki Görüntüle 891684 Eki Görüntüle 891685 Eki Görüntüle 891687 birde sabah sabah makyaj yapamadım yüzümü kapattım :37:

çok güzel olmuş canım :)

ben halen kopan saçlarla uğraşıyorum:5:ginede sarıdan vazgeçemiyorum 2 aydırda dip boyamı kendim yapıp kuaförlerin saçımda yarattıkları hasarı :47:düzeltmeye çalışıyorum:26:

Bnmde saçlarım kuaför maduruydu anca düzeldi :47: röfleden sonra sacıma bi elini attım tutam tutam geliyodu :( o röfleden sonra sacımı 3 kere kestirdim bi sürü bakım yaptım hala uçları süpürgegbi :((((((((((

Bnmde saçlarım kuaför maduruydu anca düzeldi :47: röfleden sonra sacıma bi elini attım tutam tutam geliyodu :( o röfleden sonra sacımı 3 kere kestirdim bi sürü bakım yaptım hala uçları süpürgegbi :((((((((((

aynı durumdayız bakım için her bulduğumu saçıma sürüyorum :1: el kreminden muza kadar en som maynez duydum:9:onu denicem:17:

aynı durumdayız bakım için her bulduğumu saçıma sürüyorum :1: el kreminden muza kadar en som maynez duydum:9:onu denicem:17:

En güzeli has zeytinyağı biz her yaz altınoluktan alırız o kadar çok alırdık ki saçlarıma sürüodum bi kaseye dolduruodum boca ediodum saçıma sonrada streç filmle sarıodum saçımı baktım sonradan çok iyi gelmeye başladı artık ara ara sürüorum saçıma :)

evde kendi saçını kendisi boyayacaklar için önerdiğim tek ürün Bioblas color&more. her rengi mevcut ve içerisindeki muhteşem iksiri sayesinde de saçların bakımını sağlayarak dökülmelerini öenlüyor. Şu ana kadar kullabdığım en iti marka ve ürün.

En güzeli has zeytinyağı biz her yaz altınoluktan alırız o kadar çok alırdık ki saçlarıma sürüodum bi kaseye dolduruodum boca ediodum saçıma sonrada streç filmle sarıodum saçımı baktım sonradan çok iyi gelmeye başladı artık ara ara sürüorum saçıma :)

bende zeytinyağ sürüyorum susam yağı hint yağı birde badem yağı kariştırıyorum iyi geliyor gibi:46:bugün bende dip boyamı yaptım :9:bence oldu ben daha açık yapıyorum dibimi zaten röfleli saçım.

Back