Bi bakarmisinizzzz ????

Aysunnn28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
1.297
667
123
Arkadaslarr ben gecen ay ayin 5inde adet oldum ve adetlerim benim 4 gün öne gelir herzaman en fazla 4-3 gün erken olurum .. Bekarliqimdan beri con düzenli adet gördüm .. 2 aydir korunmuyoruz esimle ve ben dün yada buqun adet olmam gerekirdi ama hala olmadim ? Test yapmaya da korkuyprum negatif cikar die görmek istemiyorum artik tek cizgiyi inanilmaz uykum geliyo erkenden .. 3 gündür .. Sabbah 11 de kalkiyorum aksam 6 dedimi uykuu geliyo sersem sersem dolasiyorum ortalikta birde kasik ve bacak agrim var .. Ara ara vuran bas agrisi ..karin agrisi .. Agresiflik... Halsizlik... Mide yanmasi .. Ve cok yiyorum ama cabuk acikiyorum .. Birdee resmen yemek yerken cildirmis gibi yiyorumm kocaman kocaman cignemeden yutuyorum o derece ... Hamile olabilirmiyim ? Test yapmalimiyim ? Yoksa ne zamana kadar beklemeliyim test icin ?

Canım bende test yapabilirsin. Eğer gebelik varsa çıkacaktır.

allahım kolaylık versin arkadasım insalah bebişin seninledir ama bişi dicem idrar testi hemen öle cevap vermez sen 1 hafta bekle en azından istersen yada kan testi yaptır o bi gün gecsebile hemen sonuç veriyo belirtilere gelince sen bence kendini çok dinliyosun bende öleydim ama bu belirtiler hemen baslamıyomuş hamiş olunca öğrendim ama kimi hamilelerde de hemen baslıyomuş bak ben 7.haftamdayım sadece göğüs ağrım ve bulantım var göğüs ağrım ilk zamanlardan beri var ama bulantım yeni basladı allahım insalah bebişin sana tutunuyodur sen bence biraz bekle ve kan testi yaptır canım yada şimdi randevu al netten yarın git dr en azından kafan rahatlar bide bu aralar çok dikat et kendi,ne ağır iş yapma canım tekrar sölüyorum allahım sana bebişini kavuştursun insalah

Iyi dileklerin icinn sagollll canim benimmmm allah razi olsunn rabbim tüm isteyene nasip etsin ... Ne yazikki yine adet oldum ( 2 aydir deniyoruz bu ayla beraber 2. adetim ... Normal mi bu süre bebek icin ? ... Yoksa bi sorunummu var acaba ? kadin diquma gittim hersey normal temizsin dedi bebek olmazsa gel dedi ... Görünmeyen bisi yoktur dimi ? Telasa kapiliyorum artikkk (( normal adetim her ay 4 gün öne gelir ama bu sefer 1 gün önce oldum digertarihime göre ...
(( cokmu acele ediyorummm acaba ...

mrb arkadaslar normalde adet düzensizliği olan bırısıyım fakat her ay 28 gunde olmazsa 40-45 gunde adet goruyordum 10 mayısta nişanlımla ilk ilişkiye gırdım ve sonrasında korunmasız sekılde gerı cekılme yontemıyle devam ettık ama ıcıme bosalma olayı olmadı kesınlıkle ben 26 mayısta reglı oldum 26 hazıranda pembemsı akıntı gelmeye baslamıstı tatıle gıdecegımız ıcın primolut-n adet gecıktırıcı kullanmaya basladım hıcbırsey gelmedı ılacı ıctıkten sonra 1 temmuzda bıraktım ılacı...ılacı bıraktıktan 2-3 gun ıcerısınde hastalanmam gerektıgını soylemıstı doktor fakat ben 5 temmuzda reglı oldum fakat bırgun surdu daha sonra 5 agustosta reglı oldum yıne bırgun surdu 16 agustosta oldum bırgun surdu ve ara ara hatta cok sık kahverengı,pembe akıntılarım oldu...bu surecte ıkı kez gebelık testı yaptım fakat negatıf cıktı acaba hamıle olabılırmıyım?

canım daa cok tazesin bizimde öle hemen olmadı ki zamana bırakçaksın sukma canını sen kendini dinlemeyi bırak hersey olacagına varır bebişin seninde kapını calçak yakında demek daha zamanı varmış sen sıkma canını evet çok acele ediyosun ben çok iyi anlıyorum seni bende bu yollardan gectim böleydim sona yeter artık dedim olacagına bıraktım ve oldu allahım en yakın zamanda kavıştursun bebişine 1 sene olmazzsa ozaman kafana tak daaha 2 ay kız :)

İnş. en yakın zamanda hamiş kalırsın tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…