bi bakarmısınızzz kızlaar??:))

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
43
Ankara
bu tencereleri sipariş verdim bayanlar

resim hisarın çeyiz seti....aslında komple bunu almak istiyodum ama yemek takımı hisar sipariş üzerine mi ne yapıyomuş,numune yollıycaklar bi bakıcam nasıl diye...

ben şu an sadece tencere setini aldım....bide çaydanlığını...renk resimdeki gibi gri saplı....

yanında hediye olarakta bu tenceleri veriyolar..önümüzdeki hafta gelecekler inşallah

bunlarda çatal-bıçak takımım misafir için...yine hisar...

bu da hisarın yemek takımı,işte numunesini yollıycaklar...

ama ben bide bievde bu takımın numunesini istedim...büyük ihtimal bu takım olacak....

nasıllar sizceopuyorumnanaktan

bide teflon tencere seti olarak önerdiğiniz marka var mı onuda yazarsanız sevinirim...

Son düzenleme:
çok güzeller canım benim mutlulukla kullan bence gri saplısı cok hoşmuş catal kasık takımında süper

teşekkürler mlk35....a.s.

kaç kişi bakmış bakmış gitmiş....:umursamaz:

yorumun için sağoll canımm

canım bende senin bu tencere takımının(4 tencere 1 tava) golden saplı olanını aldım benimki set halindeydi yani içinde mercury teflon takımı (4 tencere 1 tava) çaydanlık, cezve takımı, düdüklü tenceresi vardı 3 sahan hediyesi vardı o da golden saplı. Ben bu sete 1000 lira verdim. Bir de dükkanın hediyesi tek katlı dönen cam 6'lı baharat takımı ve hayalet tuzluklar var.
Çok güzel bir tencere takımı, henüz kullanmadım ama görünüşleri çok güzel eminim kalitelidir de.

sağol canım...

bugün uğradım dükkana ...hisarın yemek takımının numunesi bugün verilmiş kargoya çarşamba falan gelir herahlde dedi adam...sanırım seti alıcam ben komple.....yani o hediye tencereler olmıycak o zaman....çatal bıçağı aldım zaten.....yani yemek takımı,tencereler,çaydanlık ve cezve takımı olacak sette....

bievin numunesini gördümde çokta güzel gelmedi açıkçası...yani tamam şekil şemal hoşta böyle pütürlü gibiydi desenli kısımları....

hisarın yemek takımı, çatal kaşıkları, tencere tkmı, çaydanlık ve cezvelerini kullanıyorum. çok memnunum cnm :)

hisarın yemek takımı, çatal kaşıkları, tencere tkmı, çaydanlık ve cezvelerini kullanıyorum. çok memnunum cnm :)

hangi yemek takımını kullanıyosun canım?
tencerelerden şüphem yok benimde ama yemek takımını çok merak ediyorumfisfisfis

teşekkürler,güzeller güzel olmasınada hisar o yemek takımının numunesini tam 15 gündür yollamadıııkötükedihüso yolluyoruz dediler yollamadılar,adam kendi elimle kargoya vericem dedi vermedi,sonrada bi tane tabak için işte bik bik bik etmeye başladılar...sinirimden öldüm....

tabağı yollasalardı beğenirsem tüm seti isteyecektim çünkü ilk önce tenecereleri sipariş etmiştim sonra o siparişi durdurduk seti alırım belki diye...şimdi lanet olsun dedim sizin setinize sadece tencereleri ve çaydanlığını istedim...inşallah yollarlar en kısa zamanda...

hisar evet kaliteli ama burunları kaf dağında....çeyiz seti diye koymayıbiliyolar katolağa...öfff nası canım sıkıldı anlatamam

canım gule gule kullan bende hısarın monoco kare setını aldım guzele benzıyolar kullanınca bakalım nasıl olcaklar

sağol canım...ama inanın sinirden ölüyorum 1 aydır....vazgeçtim çeyiz setinden yemek takımından falan...yollamıyolar yaaaa.....tencere setiyle çaydanlığı istedim 2 haftadır onlarda gelmedi...deliricemmmklava:

yolluyoruz diyolar yollamıyolar....mail bile attım hisara...güya bu hafta pazartesi mağazalara göndericez dediler halaaa tık yokkk....

var mı başka benim gibi bu sorunu yaşayan????

çok pahalıııııııı akannehir

canım ama çeyiz seti bu...yani içinde;

12 kişilik yemek takımı
12 kişilik çatal bıçak takımı
cezve takımı+çaydanlık
4 tencere+gril tava+düdüklü tencere

var..hepsi hisar....

bana uygun gelmişti yani bu şekilde...ama işte malesef yollamadılar.....çatal bıçak takımını aldım sadece....yemek takımının numunesi gelseydi beğenirsem komple seti alacaktım.....

şimdi sadece tencere seti ve çaydanlığı bekliyorum....halaaaaaaaaalaelaelaelaelae

cnm hisar iyi bi marka ama ben olsaydım bukadar beklemeye iptal ederdim int aynı modeli araştır derim bilinen bi marka heryerde bulursun bulamassan ben bulur gönderirim sen üzülmee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…