Sivilceli Ciltler bi bakarmısınızz

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
N

neva.19

Ziyaretçi
sivilceler için avonun clear skin serirsimi yoksa oriflame pure skin mi daha iyi olur???

Bn cLear skin serisini kuLLandm. Sadece qzL temizLio ama siviLceLeri qeçirmio cnm .

ben loreal in pure zone unu kullanıorum ve çok memnunum

bana clean clear etki etmişti ama gordum ki kurutmuyo sadece erteliyo canım bence doktora danış

Son düzenleme:
fiyatı konusunda bilgi verebilirmisin canımm

ben 15 tlye alıyorum o civarda
bide eğer sivilceli cildin varsa çok bi fayda bekleme ama günlük temizlik ve siyah nokta için etkili bi temizleyicisositososito

cleaskin on numara bir seri hele tonigi gözenek nedir bırakmıyor acayip bir sıkılık saglıyor

ıkısıde sıvılceı gecırmez ama bu urunlerden bırıyle cıldını hergun temızleyıp ıcınde salisilik asit olan bı kremı -kı sıvılce kremlerının hemen hepsınde olur- duzenlı olarak kullanırsan yenılerı cıkmaz... bıraktıgın an tekrar cıkarlar:) aslında kesın cozum sıkı bı detox...

cleaskin on numara bir seri hele tonigi gözenek nedir bırakmıyor acayip bir sıkılık saglıyor

clearskin toniği mi on numara....tek tük sivilce olan cildimi mahvetti..hem de 2kullanımda...3 aydır yeni kendine geliyor yüzüm..sakın bulaşmayın özellikle de toniğine...

bence ikiside olmaz, dermatologlar tarafından önerilen,klinik deneyleri yapılmış bir ürün kullanmanızı öneririm.

X