Bi bakarmısınız...

derin35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
1.352
27
108
arkadaşlar öncelikle herkese iyi bayramlar benim adet tarihimden 5 gün önce kahverengi akıntı gelmeye başladı sonra kırmızıya döndü ama silinince geliyodu ped genelde temiz kalıyodu bu böyle 5 gün sürdü 2-3 günden beri ara ara midem bulanıyo bugünde kasıklarıma bir ağrı girdi hala ağrıyor hiç böyle olmamıştı acaba hamilemiyim başına böyle şeyler gelen varmı ne olur cvp verin

iyi bayramlar cnm.. benım basıma 4 ay once gelmıstı bu anlattıkların maalesef sonu kotu bıttı ama o kırmızı kahverengı hala devam edıyormu ?

devam etmiyo canım o zaman ağrımda olmadı normalde adetim çok ağrılı olur bugün var ağrım

devam etmiyo canım o zaman ağrımda olmadı normalde adetim çok ağrılı olur bugün var ağrım

o zaman guzel :))) yanıltmak istemem seni ama yerleşme kanaması olmuş olabılır canım

hadı bakalm hayırlısı belkıde bayram şekerin sennLedır :))

inşallah canım salı günü randevu aldım doktora gitcem bakalım test yapayım dedim eczanelerde kapalı az kaldı salı günü öğrencez

arkadaşlar bugün nöbetçi eczane bulup test aldırdım eşime ama hamile değilim negatif çıktı çok üzüldüm hala ara ara ağrılarım devam ediyo inşallah kötü bişey yoktur

testlerde herzaman herkezde cıkmayabılıyor. benım ablam 5 haftalık hamıleyken ıdrar testınde cıkmamıstı mesela..

sen yınede doktora gorun belkıde kıst olusmustur gecen ay bende oldugu gıbı 9 gun gecıkmıstım doktora gıttım kıst dedı bende cok uzulmustum bebek beklerken kıst duymak :))

benimde asıl korktuğum o canım 11 ay önce miyom ameliyatı oldum tekrarladı diye korkuyorum şaşırmamım asıl sebebide hiç bu kadar belirti yaşamamıştım hala arada midem bulanıyo kasık ağrım var ara ara karnım şiş bilmiyorum artık yarın öğrencez doktor ne dicek merak ediyorum hamile olsam bile ultrasyonda yine gözükmücek zaten bakalım hayırlısı

gittim canım sol tarafımda 2 tane kist varmış ama zararsız dedi adetin 3. günü tekrar gel dedi fsh ı ölçcek rahim duvarım kalınmış dedi adetin yakın ben dedim daha yeni bitti düzensizleşmiş nasıl oldu bilmiyorum yani ben bişey anlamadım bu işten kafam karıştı alttanda muayene etti kızarıklık var biraz dedi

geçmiş olsun canım bebek beklerken kist çıkması kötü bi durum olsa gerek tekrar geçmiş olsun..

gecmıs olsun canm.. bende gecen ay adetım 9 gun gecıkınce doktora gıttım banada kıst oldugunu soyledı rahım duvarın kalınlasmıs dedı onemlı bısey yok falan fılan aynılarını soyledı :) kafanı karıstırcak bısey olmasın adetın gelınce hersey normale doner bende ole oldu..

inşallah canım bugün eşimde varikosel ameliyatı oldu 2. kere geçen senede olmuştu tekrarlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…