bi bakarmısınız.

berrin35

ecemin annesi
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
427
2
96
38
İzmir
benim kızım 7.ayını doldurdu.ve artık ek gıdalara tamamen alıştık.tabi emziriyorum.benim sorum şu artık ek gıdaya başladığımız için eskisi kadar emmiyo kızım.mesela günde kaç kez emzirmeliyim yine.bana yardımcı olurmusunuz

vala bildiğim kadarıyla bu konuda kesin bi kural yok aldııkça ver yani, zaten anne sütünün büyük kısmı su olduğu için su ihtiyacını da karşılıyor o talep etmese de sen ara ara yokla bence ben öyle yapıyorum benimki de 7 ayını doldurdu ek gıdaya baya alıştı ama ara ara emziriyorum gene

ek gıdaya alışmış olması çok güzel..duyuyorum bazı bebekler zor alışıyor ve hep annelerini emmek istiyor..bu durum olsaydı daha yorucu olurdu o açıdan bu durum iyi diyebilirim...
sen ihtiyaç duydukça emzirmeye devam et bence...bebeğin istedikçe ver...
benim kızım yaşına giriyor gündüz gece toplamda 8 10 u buluyor emmesi...bu da bana çok geliyor ama...a.s.

canım günde 5-6 kere emzirmelisin,ben de dr'a sormuştum bunu.

cnm ya ben okadar çok emzirmiyorum.6 kere falan emiyo günde.ne bileyim.ek gıdayalarda baişlandı ya.eskisi kadar değiliz.ama galiba hata yapıyorum.kızım gece emmeye kalmıyo zaten.çokmu az emziriroyum ki.bide kızım eskiden 10 dk emisa şimdi en fazla 5 dk emiyo

cnm ne aç ne tok oluyo aslında.yani mamasını yedikten 2 saat sonra emziriyorum.normalde mama yeme saatleri 4 saatte bi

5 dakika emmesi normal ama bebekler büyüdükçe sütü hızlı çekiyolar ve 5 dakikada göğüsteki sütün % 80 inini emmiş oluyolar...bence hiç problem etme...

benim cadı da aynı az emiyo valla bende napıyorum uykudan uynır uyanmaz sokuyorum memyi ağzına ek gıdayıda bir saat sonra veriyorum ayrıca benim kızım zaten 3 aydan beri emmeyi reddediyor zorla emziriryordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…