• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakarmısınız Lütfn

blackheart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
583
1
0
Bursa
meraba arkadaşlar takas denilince neden değişik düşünülüyor anlam veremiyorum ben burda bişeler kazanmak maksatlı satış yapmak istemiyorum sadece bana olmayan kullanmadığım değiştirmek istediğim kıyafet veya aksesuarları beğeninze Sundum ama kendimi anlatamadım bir türlü arkadşalar malum kriz var kıyafet denince artık en sonda yer almaya başladı bu benım için veya aldığımız veya kendimize yakıştıramadığımız şeyleri neden birileriyle paylaşıp takas yapmaya kıyamıorsun benım gibi düşünen arkadaşlarla badilerini takas yapmak istiyorum lütfen ilgilenenler özelden mesaj atabilirmi takas die fiyatlar tavan deil bi bakın badiler ne kadar ucuz her biride tertemiz benım gibi art niyet yapmadan dürüstce kullanılabilicek durumda takas yapıcak arkadaşlarla görüşmek istiyorum işte benım Topiğimin linki ilgilenen arkadaşlar buyrun

http://www.kadinlarkulubu.com/ikinci-el-esyalar/291133-bunlarda-karistirin.html

canım herkes elindekileri çıkarmak için uğraşıyor..
zaten takas yapmak isteyen birbiriyle temasa geçiyor..
bunun için ayrı konu açmana gerek yoktu bence isteyen gelir bakar takas yapmak isteyen yapar..

Bence üslubun sert..
Dövecek gibi ne bileyim,kıyafetler beğenilmemiş olabilir..
Böyle bir ihtimal de var,bu kadar gerilmeye gerek yok bence.

Back