• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller bi bakarmisiniz kizlar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
123
32
Oncelikle konum tasinmasin lutfen burda kalsin yetkililerden rica ediyorum
Kizlar benim yuzumde lekeler var cilmi yoksa lekemi belirsiz
doktora gittim expigment adli krem verdi ama korkuyorum kullanmaya
Daha beter olmasin yuzum

kullanan varmi faydasi oldumu fikirlerinizi bekliyorum
aksamdan aksama surecekmisim
bugun aksam ona gore baslayayim
fiyatini duyunca sasirdim onun icin kararsiz kaldim
yoksa dandik kremmi

saygilar....

Son düzenleyen: Moderatör:
doktora gittim expigmen adli krem verdi ama korkuyorum kullanmaya
Daha beter olmasin yuzum

yoksa dandik kremmi

saygilar....

Merhaba canım, bu kremi ben çok kullandım. Cildindeki lekelerin rengini açıyor, açıkçası koyu görünen lekelerin ve ten rengin açılıyor. Hiçbir sorun olmaz. Kullanabilirsin, ince bir şekilde sür falza abatmadan elinlede masaj yaparak yedir. gece yatmadan yap yastığa geçmesin, en azıdnan yatana kadar etkisi olsun malum yatakta yastık silebilir. Cildinde kuruma olursa bir gün ara ver, diğer gün sür.

Geçmiş olsun.Kremi doktorunuz vermiş o yüzden kullanın derim sonuçta doktor tavsiyesi var bizim tavsiyemize göre kullanıp kullanmamanız yanlış olur, çünkü herkesin cilt yapısı farklıdır bana iyi gelen bir krem size iyi gelmez size iyi gelen krem bana gelmez.

Merhaba canım, bu kremi ben çok kullandım. Cildindeki lekelerin rengini açıyor, açıkçası koyu görünen lekelerin ve ten rengin açılıyor. Hiçbir sorun olmaz. Kullanabilirsin, ince bir şekilde sür falza abatmadan elinlede masaj yaparak yedir. gece yatmadan yap yastığa geçmesin, en azıdnan yatana kadar etkisi olsun malum yatakta yastık silebilir. Cildinde kuruma olursa bir gün ara ver, diğer gün sür.
Cok sagolun bir sey soracagim peki lekenin rengini aciyor keke olmayan yerle
leke olan yerde farklilik olurmu!
Benim elmacik kemiklerimin ustunde var birde şakaklarima dogru var
yuzumun tamamina surmeliyim doktora sormayi unuttum
yada sadece lekeleremi????

Geçmiş olsun.Kremi doktorunuz vermiş o yüzden kullanın derim sonuçta doktor tavsiyesi var bizim tavsiyemize göre kullanıp kullanmamanız yanlış olur, çünkü herkesin cilt yapısı farklıdır bana iyi gelen bir krem size iyi gelmez size iyi gelen krem bana gelmez.

Tsk ederim
Ustteki arkadasda demisya hani rengini aciyor diye
Bende cekindim lekeli yerin rengini ile lekesiz yer arasinda farklilik olurmu diye

Cok sagolun bir sey soracagim peki lekenin rengini aciyor leke olmayan yerle
Tesekkurler
sagolun

Cok sagolun bir sey soracagim peki lekenin rengini aciyor keke olmayan yerle

Lekelerin tonunu açıyor. Diğer bölgelerede sürebilirsin. ten rengini eşitliyor, farklılık olmuyor.

canimcananimecrinim said:
Bugün 18:51
bi bakarmisiniz kizlar
Daha beter olmasin yuzum

yoksa

Sevgili arkadaşım halen bu ülkede bu kremi yasklamadılar hayret.amerikada hidrokinon yasak kullanılmıyor hatta leke tedavilerinde kullanılan kremler de hidrokinon içermez ibaresi var.bende yeterince bilgi sahibi olmadığım dönemlerde bu expigmeti kullandım ve yüzümdeki lekelr yayıldı daha koyulaştı.çünkü cildin güneşe karşı hassasiyetini arttırdığından lekelr beter oluyor.eee güneş koruyucusu kullan diyecekler sence yeterince koruyor mu ayrıca 30 faktörden itibaren hepsi aynı koruyuculukta sanmayın ki 100 50+++ olunca daha ii koruyor.sadece dakika anlamında fark oluyor ama hepsi 2 saatte bir yinelenmeli genel geçer kural bu.ben piyasa da ne var ne yok kullandım hiç biri pilajda Güneş'te işe yaramıyor hatta faktör arttıkça içindeki kimyasallar artıyor.güneşten kaçmak mümkün değil evlerin içene kadar ışınlar ulaşıyor zaten.yani gece expigmet gündüz koruyucu tedavisi geçici tedaviler lekelerim soyulur hatta gitmiş gibi görünür.kurtuldum dersin bir pazar dışarıda kahvaltıya gidersin güneşe karşı hoppp lekeler beter bir şekilde döner.ben expigment acnelyse ile 3 ay kadar kullandım çok güzel oldu ölü deriler gidince cilt pırıl pırıl işte o parlaklık aldatıcı bebek teninden bile hassas hale getirmekten öteye geçemez.sadece expigment değil kimyasal peelling vs.hepsi cildi duyarak güneşe savunmanız hatta uzun vadede daha kötü sonuçları doğurabilir.bir tavsiye kullanmayın.ama karar sizin tabi lekeler çok kötüyse buna katlanmalara çok zor biliuorum

yasaklanacağı söylenen krem ancak kullananların hepside memnun

sadece çok az mıktarda kullanın, ve yuzunuzde kıpkırmızı kızarıklıklar olusabılır zamanla soyularak dökülürler, eğer artarsa 1 gün kullanıp bir gün kullanmayın

çok sıkı 2 saatte bir çok iyi bir güneş korucusuyla sokağa çıkın

güneş yok demeyin led ekranların yaydığı ışıklar bile lekelenmeler yapabılır ınsanda.. kısacası dıkkatlı kullanın

Kullanımda sıkıntı olmaz bir şekilde tolere edilebilir .sonuçları söylediğim gibi eski bir ilaç mümessili ve 10 yıllık leke sorunu ile boğuşan biri olarak uyarmak istedim karar sizin.araştırmanızda fayda var sadece burada deneyim sahibi kişilerin fikirleri ile olmaz tabi ama unutmayın en güzel giysimiz cildimiz telafisi maalesef çok zor oluyor.

bi bakarmisiniz kizlar
Daha beter olmasin yuzum

yoksa

Sevgili arkadaşım halen bu ülkede bu kremi yasklamadılar hayret.amerikada hidrokinon yasak kullanılmıyor hatta leke tedavilerinde kullanılan kremler de hidrokinon içermez ibaresi var.bende yeterince bilgi sahibi olmadığım dönemlerde bu expigmeti kullandım ve yüzümdeki lekelr yayıldı daha koyulaştı.çünkü cildin güneşe karşı hassasiyetini arttırdığından lekelr beter oluyor.eee güneş koruyucusu kullan diyecekler sence yeterince koruyor mu ayrıca 30 faktörden itibaren hepsi aynı koruyuculukta sanmayın ki 100 50+++ olunca daha ii koruyor.sadece dakika anlamında fark oluyor ama hepsi 2 saatte bir yinelenmeli genel geçer kural bu.ben piyasa da ne var ne yok kullandım hiç biri pilajda Güneş'te işe yaramıyor hatta faktör arttıkça içindeki kimyasallar artıyor.güneşten kaçmak mümkün değil evlerin içene kadar ışınlar ulaşıyor zaten.yani gece expigmet gündüz koruyucu tedavisi geçici tedaviler lekelerim soyulur hatta gitmiş gibi görünür.kurtuldum dersin bir pazar dışarıda kahvaltıya gidersin güneşe karşı hoppp lekeler beter bir şekilde döner.ben expigment acnelyse ile 3 ay kadar kullandım çok güzel oldu ölü deriler gidince cilt pırıl pırıl işte o parlaklık aldatıcı bebek teninden bile hassas hale getirmekten öteye geçemez.sadece expigment değil kimyasal peelling vs.hepsi cildi duyarak güneşe savunmanız hatta uzun vadede daha kötü sonuçları doğurabilir.bir tavsiye kullanmayın.ama karar sizin tabi lekeler çok kötüyse buna katlanmalara çok zor biliuorum
Tsk ederim...
Doktor 3 ay kullan gecmezse lazer dedi
kafam cok karisti
sizce bu ilac Yasaklanmak uzereyken neden israrla veriyorlar
Birde neden gunes kremi falan vermedi
Sadece bu ilaci verdi
kafam iyice karisti

ozlem819277 kullanıcısından alıntı
bi bakarmisiniz kizlar
Daha beter olmasin yuzum

yoksa

Tsk ederim...
doktor 3 ay kullan gecmezse lazer dedi
kafam cok karisti
sizce bu ilac Yasaklanmak uzereyken neden israrla veriyorlar
Birde neden gunes kremi falan vermedi
Sadece bu ilaci verdi
kafam

Arkadaşım burda yani Türkiye De yasaklanması diye bir durum söz konusu bile değil ama Amerika'da kullanılmıyor çünkü cilt kanserlerine bile neden olabiliyor.burda neden kullanılıyor bunu bende soruyorum.yabancı menşeili ilaç firmaları için Türkiye ii bir pazar Bu da olabilir.biz herşeyi geriden takip ediyoruz bakalım ne zaman kullanılmaz diyecekler? Bu arada sakın lazer yaptırma çok pişman olabilirsin genelde ii sonuçlar vermiyor lekelr beterleşiyor.ben yaptırdım 2008 yılında üstelik mümessil olarak çalıştığım beni tanıyan Dr yaptı yazın ortası Haziran'da üstelik cilt için bu tür girişimler kesinlikle Eylül sonundan önce yapılmamalı çünkü güneşin etkisimi yitirmeye başladığı zamanlardır.bu işlemler cildi güneşe savunmanız bırakır ilk başlarda ile yarasa bile ilk yaz Güneş'inde geri gelecek ve Dr size ii korunmamışsın diyecek yada güneş kremini değiştir yada leke tedavisi zor senin cildin hassas gibi söylemlerde bulunacak karar sizin ben bunların hepsini yaşadım

Tesekkur ederim ozlem hanim burda bazi arkadaslar
olumlu seyler yazmis
fakat sizide mesleginizden dolayi dikkate alacagim cok sagolun

Rica ederim.her zaman sorunuz olursa elimden geldiğince cvp veririm.inanın güneş lekelerinden o kadar muzdarip kadın varki bu iş ii bir rant haline döndü ticari amaç güdüldüğü için para anlayışı sizin benim gibi kadınlara sadece umut vaad edip yarı yolda bırakıyorlar.%90 garanti verdikleri işlemler bile fiyasko işin sonunda senin cildin hassas deyip çıkıveriyorlar.fraksiyonel lazerle tek seans diyorlar hiç inandırıcı değil cildin üzerinde yanıklara bile sebep olabiliyorlar lekelr gitsin derken yanıklara uğraş çok fena

Rica ederim.her zaman sorunuz olursa elimden geldiğince cvp veririm.inanın güneş lekelerinden o kadar muzdarip kadın varki bu iş ii bir rant haline döndü ticari amaç güdüldüğü için para anlayışı sizin benim gibi kadınlara sadece umut vaad edip yarı yolda bırakıyorlar.%90 garanti verdikleri işlemler bile fiyasko işin sonunda senin cildin hassas deyip çıkıveriyorlar.fraksiyonel lazerle tek seans diyorlar hiç inandırıcı değil cildin üzerinde yanıklara bile sebep olabiliyorlar lekelr gitsin derken yanıklara uğraş çok fena

Peki siz ne yaptiniz kurtuldunuzmu lekelerinizden?

Nerde bir ara cosmelan dermamelan düşündüm Dr önerdi vazgeçtim araştırdım.geçmişte yaşadığım kötü tecrübelerden yola çıkarak.sonuçta o işlemlerde de yoğun asit karşımı sürülüyor sürülmese o kadar günlerce soyulmaz.neysr burda forumda tca peelling deneyimin paylaşan arkadaşı inceledim bir cesaret geldi ama geçtiğimiz yaz başı olduğundan yapmadım sadece 1kere düşük oranlı %10 gilikolik asitler yüzme 1 dakika fırça ile sürdüm.lakin minik bir yara oldu ve izi kaldı mercimek kadar vaz geçtim zaten asit uygulamaları basit gibi görünse de cilt yapısı herkesin farklı ve öyle olunca tca ya hiç bulaşmadım. Asit uygulamaları ile çok yanlış bilgi akışı var.tca daha güçlü bir asit evde uygulama zor değil lakin cildin üstelik koruyucu tabakasını tahrip ettiğinden güneşe açık hale geliyor.uygulamalar ilk anda yüz güldürücü gibi olsada güneş direkt olarak eski halinden daha kötü hale gelmesine neden oluyor.asitlerle peelling işlerinden vazgeçmiştim ama lekelerdende bıkınca denize düşen yılana sarılır deyip yapacaktım ama Allah'tan araştır soruşturma vazgeçtim.uzun lafın kısası türlü çeşit araştırmalar sonucu nette tesadüf gündüzleri kremingördüm krem dedim ne kadar zararlı olur dedim ve denerim expigment gibi ise yarıda bırakırım müdahale etmek daha kolay gibi geldi.ilk denememde korktum 10 günde fazla fazla sürünce sonuçlar çabuklaştırdı bıraktım ben güneşe karşı daha beter yaptığını düşündüm.şimdi tekrar uyguluyorum deneyimi uzun uzadıya gündüz kremle açılmış başlıkta yazdım bakabilirsin.

Nerde bir ara cosmelan dermamelan düşündüm Dr önerdi vazgeçtim araştırdım.geçmişte yaşadığım kötü tecrübelerden yola çıkarak.sonuçta o işlemlerde de yoğun asit karşımı sürülüyor sürülmese o kadar günlerce soyulmaz.neysr burda forumda tca peelling deneyimin paylaşan arkadaşı inceledim bir cesaret geldi ama geçtiğimiz yaz başı olduğundan yapmadım sadece 1kere düşük oranlı %10 gilikolik asitler yüzme 1 dakika fırça ile sürdüm.lakin minik bir yara oldu ve izi kaldı mercimek kadar vaz geçtim zaten asit uygulamaları basit gibi görünse de cilt yapısı herkesin farklı ve öyle olunca tca ya hiç bulaşmadım. Asit uygulamaları ile çok yanlış bilgi akışı var.tca daha güçlü

bir asit evde uygulama zor değil lakin cildin üstelik koruyucu tabakasını tahrip ettiğinden güneşe açık hale geliyor.uygulamalar ilk anda yüz güldürücü gibi olsada güneş direkt olarak eski halinden daha kötü hale gelmesine neden oluyor.asitlerle peelling işlerinden vazgeçmiştim ama lekelerdende bıkınca denize düşen yılana sarılır deyip yapacaktım ama Allah'tan araştır soruşturma vazgeçtim.uzun lafın kısası türlü çeşit araştırmalar sonucu nette tesadüf gündüzleri kremingördüm krem dedim ne kadar zararlı olur dedim ve denerim expigment gibi ise yarıda bırakırım müdahale etmek daha kolay gibi geldi.ilk denememde korktum 10 günde fazla fazla sürünce sonuçlar çabuklaştırdı bıraktım ben güneşe karşı daha beter yaptığını düşündüm.şimdi tekrar uyguluyorum deneyimi uzun uzadıya gündüz kremle açılmış başlıkta yazdım bakabilirsin.

Arkadaşım mail adresini atabilirsen sana mail olarak göndereyim.özeldem msj atamıyorum:((

Back
X