• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakarmısınız kızlar :((

esmuzo

Aşkbizimkisigerisihikaye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
189
2
116
Muğla
merhaba kızlar ,

38+2yiz bugün Allahın izniyle , dün doktora gittim bebeğim biraz iri benim gebelik şekerimden dolayı kilosu şuanda 3700 ,normal doğum çok istiyordum ama kısmet olmıcak bu gidişle galiba:((
doktor cumartesi tekrar çağırdı nstye girip duruyorum. Doktor da normal doğum yapmamı çok istiyo bende aynı şekilde ama acaba suni sancı ile doğumu başlatırmı 40 hafta olmadan yoksa 40 haftaya kadar beklermi eğer beklerse bebeğim 4 kiloyu geçer diye düşünüyorum ama bilmiyorum kızlar kafam çok karıştı.
doktor beraber karar veririz dedi ama napcamı bilemiyorum , böle bi durum başına gelen varmı ?
teşekkürler..

merhaba kızlar ,

38+2yiz bugün Allahın izniyle , dün doktora gittim bebeğim biraz iri benim gebelik şekerimden dolayı kilosu şuanda 3700 ,normal doğum çok istiyordum ama kısmet olmıcak bu gidişle galiba:((
doktor cumartesi tekrar çağırdı nstye girip duruyorum. Doktor da normal doğum yapmamı çok istiyo bende aynı şekilde ama acaba suni sancı ile doğumu başlatırmı 40 hafta olmadan yoksa 40 haftaya kadar beklermi eğer beklerse bebeğim 4 kiloyu geçer diye düşünüyorum ama bilmiyorum kızlar kafam çok karıştı.
doktor beraber karar veririz dedi ama napcamı bilemiyorum , böle bi durum başına gelen varmı ?
teşekkürler..
bende galiba aynı duruma doğru gidiyorum benimde gebelik şekerim var ve bebeğim ilerden gidiyor doktor böyle giderse normal doğum şansını kaybedersin dedi dikkat ediyorum yediklerime ama yinede olmuyor hayırlısı bakalım varsa bu şekilde doğum yapan bizimle paylaşırsa bende çok memnun olurum aslında doktorlar hemen kolaya kaçıp sezeryana alıyor ama bende normal doğum istiyorum bakalım hayırlısı canım inş. ikimizde hayırlısıyla normal doğum yaparız nasipse...

bende galiba aynı duruma doğru gidiyorum benimde gebelik şekerim var ve bebeğim ilerden gidiyor doktor böyle giderse normal doğum şansını kaybedersin dedi dikkat ediyorum yediklerime ama yinede olmuyor hayırlısı bakalım varsa bu şekilde doğum yapan bizimle paylaşırsa bende çok memnun olurum aslında doktorlar hemen kolaya kaçıp sezeryana alıyor ama bende normal doğum istiyorum bakalım hayırlısı canım inş. ikimizde hayırlısıyla normal doğum yaparız nasipse...

benim doktorum baştan beri normal olsun istiyo benide baya cesaretlendirdi bu konuda ama beraber konuşa konuşa karar veririz duruma göre dedi acaba 40 hafta dolmadan , hemde hiç sancın açılman olmadan suni sancı ile doğumu başlatırmı onu merak ediyorum.Hani bebek daha fazla büyümeden normal doğumu başlatırmı onu merak ediyrum çünkü benim ufaklık kendiliğinden gelmezse 40 haftayı beklerse normal doğum şansım nerdeyse yok olucak :(( Allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin bize artık :))

Suan ikinci hamileliğimi yasıyorum, bu sefer ikiz oldu:) ilki tekildi ve 40+3de suni sancıyla başlatılan bir normal dogum yasadım. Bebeğim 4 kilo 200 gr doğdu, gebelik sekerim yoktu...bebeğin iriliginden, ilk dogum olmasından ve saatlerce suni sancı çekmemden dolayı kolay bir dogum oldu diyemem ama açılma tamamlandıktan sonra hızlı ve komplikasyonsuz bir dogumdu. Çatım cok dar olmasına ragmen hiç kesiğim olmadı, dr'um sürekli masaj yaparak eliyle genişletti, sadece iç dikislerim vardı. Miyadi gelmeden verilen suni sancının başarılı sonuc verdigi bı ornek görmedim, genelde arkadaslarımda da akrabalarımda da saatlerce sancı çekip sonra sezeryana girildiğini gördüm, dr'unuza güveniyorsanız zamaninizi bekleyin derim...bu arada dogumun suni sancıyla başlatılmasının sebebi 40'i gectigimz icin bebek belki kakasini yapar ve zehirlenir diyeydi...

Back