bi bakarmısınız kızlar....

zeynebim03

hayat güzellllllllll
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
549
0
96
Afyon
merhaba....
geçen yıl çok moda olab bi elbise vardı japon modeli bir elbise göğüsten yukarısı saten beyaz gömlek altıda dizlere kadar siyah bir elbise nette resmini bulamadım hiç...alıcam mağazalarada tam olarak ne istedimi anlatamıyrm elimde bir resim olursa çok ii olucak tarif ettğm modeli bilen varsa resim eklerse sevinirim.......

canım benim düğünümde kardeşim almıştı zaradan almıstık bak foto ekleyeyim boydan bulamadım şimdilik ama dizindeydi

buradada görünüyor ama adı ne bilmiyorum yani model olarak almıstık ipekyolda zarada var bu tazrlar hep adil ışıktada var

evet model bu şekilde ama üzeri gömleek istyrm tam olarak ilgilendiğin için teşekkür ederim.....

mesajını şimdi gördüm sen düğmeli önü fırfırlı gibi olanlardan istiosun sanırım üst kısmı düğmeli yani aslında bende onu begenmiştim ama daha kadınsı görünüyordu yaşıda küçük kardeşimin ondan bu daha sade diye bunu aldık boynerlerdede var heryerde var bunlardan aslında

afyonda bakmadığım mağaza kalmadı..geçen yıl hemen hemen her vitrinde gördüğüm elbise bu sene yok inşallah bulabilirm kardeşnznkinin göğüs kısmı birazdaha aşağıda geldi bana ben daha yukarıda istyrm..üzeri gömlek gbi kısa karpuz kol istyrm..dizlere doğruda daralan bi model.....

evet işte bu......çok güzel ya...pembe kısmı siyah olsa bu işte ama daha düz düğmesiz bi model...şimdi çıldırcaksnz ha ne istysn anlamadımki die...ama napym aklımda gözümde o modelde kaldı...

evet işte bu......çok güzel ya...pembe kısmı siyah olsa bu işte ama daha düz düğmesiz bi model...şimdi çıldırcaksnz ha ne istysn anlamadımki die...ama napym aklımda gözümde o modelde kaldı...

anldım ben istedigin modeli bende onu begenmiştim çünkü bulursun inşallah afyonda ykm var bidaha bak istersen mezuniyetler fln başladı ya bulursun

bak sana hemen bu modeli nerde bulabiliceğini söylüorum elfe diye bi mağaza var hatta nette de satışı var dur bakim resmini koyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…