bi bakarmisiniz arkadaslar

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
889
Merhaba arkadaslar.gebeligim bos gebelikmis cok uzuldum.simdi kurtaj olmam gerekiyor ve ben kurtajdan cok korkuyorum.kurtaj acili bi islemmi.ve doktorum ozel hastanede gorev yapiyor.ister bana gelin ister devlette yaptirin dedi.devlette ucretsizmis doktorumda 700 liraymis hangisini yapmami tavsiye edersiniz

anestezı verecekler sana bır ıkı uc uyuyacaksın sonra gozunu bır acacaksın hersey bıtmıs, ardından ıltıhap ve kanama onleyıcı bır ıkı hap verecekler, bırkaç gun pıhtı seklınde etımsı seyler gelır wc de korkma cok normal bırsey, ertesı gun kaldıgın yerden hayatına devam edersın.
acısız-agrısız bır ıslem

Cok gecmis olsun, ben de kurtaj olmustum ozeldeydi doktorum sonrasinda problem yasamamak icin orda yaptirdim. Acili bir islem tabi ama anestezi yapiyorlar o yuzden cok sikinti yasamamistim. Sonrasinda da bir sure kanama oluyor.

gecmis olsun oncelikle, umarim bir daha boyle talihsiz bir olay yasamadan kavusursunuz yavrunuza.

doktorunuza guveniyorsaniz ozelde yaptirin. ozeli devleti fark etmiyor deneyimli birine denk gelmeniz lazim. bayiltilmak istersiniz acidan cok korkuyorsaniz. gecmis olsun

JSagolasin arkadasim.dun gece sabaha kadar ruyamda kurtaj yaptim cok korkuyorum.bi atlatsam

Cok gecmis olsun imkaanin varsa ozelde ol moralinide yuksek tut insallah yine hamile kalirsin sagliklica kucagina da alirsin hersey moral ve inanc

JSagolasin arkadasim.dun gece sabaha kadar ruyamda kurtaj yaptim cok korkuyorum.bi atlatsam
jınekologlardan ve kurtajdan korkmayın , kendınızı rahatlatın yeter, ben oldum daha once ıstenmeyen gebelık nedenıyle ıslem yarım saat bıle surmedı, ılaçlarımı kullandım duzenlı, bır süre sonra regl oldum normal duzenıme dondum, yılda bır jınekologta muayene oluyorum kontrol amaçlı gayette saglıklıyım ve gebelık dusunuyorum bende yakın zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…