• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakarmısınız acıll lütfeeennnn

zencefil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2007
53
0
86
42
İstanbul
arkadaşlar bi sorunum var.rahmimin dudak kısımlarının alt kısmında (hani ağzımızda küçük beyazzlıklar olurya yuvarlak yara pamukçuk gibi) öyle bişey oluştu tuvalerimi yaparken acıyo bu ne olabilir sizce cinsel beraberlik sırasında olabilen normal bişeymidir yoksa rahim ağzı yarasımıdır bilenler varsa napıyim beni bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürler şimdiden herkese....

mantar mı tüh ya yine ilaç kullanmam gerekecek galiba çocuk yapmak için uğraşıyoruz sürekli bişey çıkıyo.:(
teşekkürler

Canım bu yüzden de olabilir..Ben de çocuk istiyorum..Eşten de geçebiliyor biliyorsun , ama tahriş olmuş ta olabilir..Doktora gitmen en iyisi bence.
Geçmiş olsun.

arkadaşlar bi sorunum var.rahmimin dudak kısımlarının alt kısmında (hani ağzımızda küçük beyazzlıklar olurya yuvarlak yara pamukçuk gibi) öyle bişey oluştu tuvalerimi yaparken acıyo bu ne olabilir sizce cinsel beraberlik sırasında olabilen normal bişeymidir yoksa rahim ağzı yarasımıdır bilenler varsa napıyim beni bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürler şimdiden herkese....

Mantar olsa acımaz ki.Yanma yada kaşıntı yapar.Rahimde yara bendede var.Senin anlattığın tarzda bişey oluşmadı bende.Kesin sonuç alabilmek için doktora git en kısa zamanda.Geçmiş olsun.

rahimdeki yara disardan gozukmez ya da dudaklarda soruna yol acmaz... sizinki ya alerji ya da mantar ki bence mantar gibi... doktora gorunmeniz sart.. gecmis olsun.

rahimdeki yara disardan gozukmez ya da dudaklarda soruna yol acmaz... sizinki ya alerji ya da mantar ki bence mantar gibi... doktora gorunmeniz sart.. gecmis olsun.

Evet arkadaşımızında dediği gibi rahimde oluşan yara dışarıda herhangi bir şeye yol açmaz ve görünmez.

doktora gideceğim fakat yumurtlama zamanımda yeni geçti şimdi ilaç verir valla kafam karıştı 1 seneden beri deniyoruz her ay belki bu ay olur diye umutlanıyorum hasta olursam eğer bittikten sonra giderim artık doktora yinede herkese teşekkürler arkadaşlar:(

doktora gideceğim fakat yumurtlama zamanımda yeni geçti şimdi ilaç verir valla kafam karıştı 1 seneden beri deniyoruz her ay belki bu ay olur diye umutlanıyorum hasta olursam eğer bittikten sonra giderim artık doktora yinede herkese teşekkürler arkadaşlar:(

Geçmiş olsun.Umarım çoçuk yapmaya engel bişeyin yoktur.Umarım en kısa zamanada bebek sahibi olursunuz.

Back