Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar adetime 4 gün var belirtileri ( kasık ağrısı, şişkinlik hissi, bel ağrısı, uyku hali iştah artışı..) hissedince dayanamadım test yaptım sizce var mı hamilelik ?
ilk resim testten 10 dk sonra
ikinci resim 2 saat sonraki haliEki Görüntüle 1924426 Eki Görüntüle 1924428
Ah canım ya.. çok üzüldüm ama Allah'tan dış gebelik yaşayıp ameliyat falan olmicaksın.. Bende öyle olmuştu ve iyi bi süreç değildi.. Allah sağlık versin sana, zaten gerisi gelir.. Hayırlısı olsun senin ve hepimiz için..
canm bende düzensiz yükselme vardı kanama kendiliğinden olmadı malesef kürtaj olmak zorunda kaldım. sonra ilk adete kadar korundum 3 ay sonra hamile kaldım. rabbim gönlüne göre versin canım sağlıksız gebelik tutunamaz öyle düşün. alınmak zorunda kalsaydı daha çok yıpranırdın ve korunmak zorunda kalırdın buna da şükür canım yaaEvet kanamam başladı önce leke gibi 2. Gün normal adet kanaması gibi. Yarın bir daha baktırıcam hcg ye düşme var mı bilmiyorum, inş vardır. Sizde nasıl oldu ? Sonrasında ne kadar süre sonra hamile kaldınız ?
Bugün baktırdım hcg 8 e düşmüş. Kanama azda olsa var bide kasık ağrım var normal mi acaba ? Beterin beteri var evet insan bir şekilde kendini teselli etmeli ama gerçekten çok zormuş bu işler