• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakar mısınız ?

biyologcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
25
13
3
36
Kızlar adetime 4 gün var belirtileri ( kasık ağrısı, şişkinlik hissi, bel ağrısı, uyku hali iştah artışı..) hissedince dayanamadım test yaptım sizce var mı hamilelik ?

ilk resim testten 10 dk sonra
ikinci resim 2 saat sonraki hali IMG_0059.JPG IMG_0066.JPG

teste göre var görünüyor. bir iki gün sonra bu ucuz olan testlerden bir tane yap. Allah gönlüne göre versin :dua:

Var canım ama çok yeni 2 gün sonra ilk idrarinla tekrarla Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Kızlar bugün dayanamadım kan testi yaptım daha adete 3 gün var hcg 34.74 çıktı. Sevinmelimiyim

Tabiki cnm bebis var ama kan değerinin 2 güne 2 kat artması lazım inşallah sağlıklı bir bebistir ve kucağına alırsın

Sonuç gebelik var 14.12.2016 hcg değerim 36, 19.12.2016 hcg 52 çıktı. Doktor sağlıklı bir gebelik değil, kimyasal yaşıyor olabilirsin dedi. 3-4 güne kanama ile atarsın bu arada hcg nin düşmesi lazım dedi. Çok üzgünüm böyle bir şey hiç duymamıştım. Kanamamda yok hala :( Var mı benim gibi olan kızlarr

Ah canım ya.. çok üzüldüm ama Allah'tan dış gebelik yaşayıp ameliyat falan olmicaksın.. Bende öyle olmuştu ve iyi bi süreç değildi.. Allah sağlık versin sana, zaten gerisi gelir.. Hayırlısı olsun senin ve hepimiz için..:nazar:

nedir durum acaba? kanama oldumu yoksa artışlar yavaş yavaş mı ilerliyor? bende yaşadım benzer durum da o yüzden dikkatimi çekti.

Evet kanamam başladı önce leke gibi 2. Gün normal adet kanaması gibi. Yarın bir daha baktırıcam hcg ye düşme var mı bilmiyorum, inş vardır. Sizde nasıl oldu ? Sonrasında ne kadar süre sonra hamile kaldınız ?

Evet kanamam başladı önce leke gibi 2. Gün normal adet kanaması gibi. Yarın bir daha baktırıcam hcg ye düşme var mı bilmiyorum, inş vardır. Sizde nasıl oldu ? Sonrasında ne kadar süre sonra hamile kaldınız ?
canm bende düzensiz yükselme vardı kanama kendiliğinden olmadı malesef kürtaj olmak zorunda kaldım. sonra ilk adete kadar korundum 3 ay sonra hamile kaldım. rabbim gönlüne göre versin canım sağlıksız gebelik tutunamaz öyle düşün. alınmak zorunda kalsaydı daha çok yıpranırdın ve korunmak zorunda kalırdın buna da şükür canım yaa

Bugün baktırdım hcg 8 e düşmüş. Kanama azda olsa var bide kasık ağrım var normal mi acaba ? Beterin beteri var evet insan bir şekilde kendini teselli etmeli ama gerçekten çok zormuş bu işler

Bugün baktırdım hcg 8 e düşmüş. Kanama azda olsa var bide kasık ağrım var normal mi acaba ? Beterin beteri var evet insan bir şekilde kendini teselli etmeli ama gerçekten çok zormuş bu işler

Canım çok geçmiş olsun.. Allah sağlık versin gerisi gelir zaten.. Hoppa

Back