Kizlar bugun gorumcem doktora gitmis kontrol ve cinsiyet icin 5 aylik hamile ve bebegin bulanik gorundugunu soylemisler bu ne demek doktor renkli ultrason onermis boyle olan var mi
Dr un gozleri bozuk olmasin ultrasona bi iki vursunlar duzelir belki goruntu :))K bakmayin komigime gitti cok sacma neden bulanik gorunsun aklima ilk gelen para tuzagi oldu
Kizlar bugun gorumcem doktora gitmis kontrol ve cinsiyet icin 5 aylik hamile ve bebegin bulanik gorundugunu soylemisler bu ne demek doktor renkli ultrason onermis boyle olan var mi
Bulanık görünme sebebini bilmiyorum ama 5. Ayda zaten ayrıntılı ultrason yapılıyor kalp böbrek gibi tüm iç organlarına ayrıntılı bakılıyor Halk arasında buna renkli ultrason deniyor
renkli dedikleri 3 yada 4 boyutlu olan detaylı ultrason , 20 dk kadar sürer en az , bebeğin bütün organları ölçülüp sorun varmı bakılıyor. özeli baya pahalı. benim ikiz gebelikti , 12. hafta gittik 40 dk falan sürdü 4 yıl önceydi 220 tl verdik
Yoo benim yaşadıklarım kilolu olduğumdan her zaman görüntüler net olmadı. ama işini bilen doktor şakır şakır söylüyor öyle de bir şansım vardı .sadece 4d ultrasonda yüzünü vs sen net göremiyorsun.kilo ile birlikte plesanta da üst tarafta benim yani göbek- yağ- plesanta bebek.bu durumda net olmuyor. doktor anlatıyor sen dinliyorsun.sadece kilolu hamile kalmanın bu dezavantajı inı yaşadım.