Canım bizim ev suan inci beyazı gerçekten çok ferah oluyor ev tavsiye ederim Polisan marka
Canım bizim ev suan inci beyazı gerçekten çok ferah oluyor ev tavsiye ederim Polisan marka
Peki bu renk nasil bi renk ben beyaadan pek hoslanmiyorum da simdi baktim krem gibi galiba ve gercekten hosmus sagolasın
Beyaz canım inci rengi gibi hafif Lila ama belli bile degil
çakıl taşı rengi güzel durur...
Aslinda ben kumbejini cok seviyordum ama tasinacagim evde mecburen acik tonlar kullanmak zorundayim peki kum bejinin acik tonu neye benziyor alabilir bi fikriniz var mi
benim evim en üst kat kum beji en açık tonu budra rengi gibi duruyor ben çok beğeniyorum bide üstüne sedef yaptılar parlıyor çok güzel duruyor...
Aslinda ben kumbejini cok seviyordum ama tasinacagim evde mecburen acik tonlar kullanmak zorundayim peki kum bejinin acik tonu neye benziyor alabilir bi fikriniz var mi
Islak kum güzel kum bejının açık tonu
Peki kumru nasıl bi renk hic fikriniz var mi yaaa renk kartelası tam bi fikir de vermiyor gibime geliyor
Malesef ama gidip görebilirsiniz boyanın gercek rengini
Hanimlar iyiaksamlar boya sorunum var maalesef. 15gün sonra yuksek giris olan bi eve tasiniyorum sanki ev biraz karanlik gibi evi sıfırdan boyatcaz sizce hangi renkler ferah durdurur odalari mobilyalarim krem vizon agirlikli onceki evim kum beji idi sanki bu evde biraz koyu kalcak gibi burada biraz arastirdim de kumru ve lüle tası aklima yatti gibi fikir verirseniz cooook memnun kalirim simdiden tesekkur ederim
ben evimi lüle taşı beyazına boyadım çok ferah oldu mobilyamla da uyum sağladı senin mobilyanın renklerine benziyor benimki de
Tesekkur ederim. yaaa sari gibi de durmasin beyaz gibi de durmasin istiyorum lüle tası tam istedigim gibi olabilir mi acaba dedim ya yuksek giris olacagı icin biraz ferah olamalı boya bu arada hangi markanın lüle taşını almistiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?