cnm günün o kada geçmiş pazartesiyi bekliyosun eczaneden test alıp yapacağına bi polikliniğe gidipte kan testi yapsan daha iyi olmazmı hem sonuç iki saate çıkıyor hemde yaklaşık kaç haftalıksın onu öğrenebiliyosun
Canım ben reglime 4-5 gün kala yaptığımda böyle bi sonuçla karşılaşmıştım ama değilim heralde die yorumlamıştım. Sonra gecikmenin ertesi günü yaptım ve 2. Çizgiyi net gördüm. İnşallah sen de hamilesindir 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende bunu merak etmiştim böyle bi sonuçla karşılaşanlar anlar diye açtım konuyu ama gördüğüm kadarıyla böyle olup negatif çıkanda var pozitif çıkanda hayırlısı olur inşallah kısmet
cnm günün o kada geçmiş pazartesiyi bekliyosun eczaneden test alıp yapacağına bi polikliniğe gidipte kan testi yapsan daha iyi olmazmı hem sonuç iki saate çıkıyor hemde yaklaşık kaç haftalıksın onu öğrenebiliyosun
tabi ki canım.. ben adetim bittikten 7 gün sonra başladım 15 gün boyunca günde 2 kez yemeklerden önce ve her sefer yeniden yaparak uyguladım.. 1,5 bardak kadar kaynar suya bir orta boy sarı soğanı 8 parçaya bölüp atıyodum.. 5 dk daha kaynadıktan sonra ılımasını bekleyip içiyordum. faydası olup olmadığını henüz bilmiyorum
bende bunu merak etmiştim böyle bi sonuçla karşılaşanlar anlar diye açtım konuyu ama gördüğüm kadarıyla böyle olup negatif çıkanda var pozitif çıkanda hayırlısı olur inşallah kısmet
Ben kaç tane gebelik testi yaptıysam, sonuç pozitif/negatif ne olursa olsun hep doğru çıktı. Senin reglinde ciddi bi gecikme olmuş, eğer düzenliyse pozitif diye düşünüyorum. Çünkü benim saati dahi şaşmazdı. En temizi kan testi ardından dr muayenesi. Hakkında ne hayırlı ise o olsun 🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tabi ki canım.. ben adetim bittikten 7 gün sonra başladım 15 gün boyunca günde 2 kez yemeklerden önce ve her sefer yeniden yaparak uyguladım.. 1,5 bardak kadar kaynar suya bir orta boy sarı soğanı 8 parçaya bölüp atıyodum.. 5 dk daha kaynadıktan sonra ılımasını bekleyip içiyordum. faydası olup olmadığını henüz bilmiyorum
kızlaar bugün yaptım test ama negatif malaesef.. doktora gideceğim ama bu sefer de gebelik için değil neyse en yakın zamanda bana ve tüm isteyenlere Rabbiim nasib eder inşalah
hepinize teşekkür ediyorum yeniden aklımda ki sorularla beni yalnız bırakmadığınız için