bi bakar mısınız ?

ssimay

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
18
0
6
34
Malatya
Mrb arkadaşlar gecen soğan kürü uygulamıştım adetim 12 gün gecikti. ilk başlarda soğan kürünün neden olabileceğini düşündüm ama sonra dayanamayıp test yaptım. 3 gün arayla 2 test yaptım ikisinde de bulanık bi ekran çıkıyor karşıma.
Rica etsem bide siz yorumlar mısınız?

kan testi yaptır 12 gün gecıkmişsin. testte bozukluk var gibi

hilalkahraman eklem teşekkürler yanıtladığınız için..
evet test bozuk gözüküyor. ama iki testin aynı çıkması kafamı karıştırdı.

kan testi yaptır 12 gün gecıkmişsin. testte bozukluk var gibi

farklı markanın testinide alıp deneyebilirsin o testlerini eczaneye gösterip bi danış istersen

teşekkürler...
farklı bi marka alıp deneyeyim ne olursa hayırlısı olsun inş. ama insan umutlanıyor işte

kötü şanssızlık 2 testte bozuk çıkmış kan testi yaptır.

Bende sadece 6 gün uyguladım soğan kuru ama ve o ay gebe kaldım. Allahın izniyle inşallah sende gebesindir arkadasim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende sadece 6 gün uyguladım soğan kuru ama ve o ay gebe kaldım. Allahın izniyle inşallah sende gebesindir arkadasim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah ben çok düzenli 15 gün kullandım umarım bana da seninki gibi çabuk etki etmiştir çok istiyorum artık

ayyy inş. nasıl mutlu ediyor duymak bile sağol canım ama ben emin olmadan kaptırmayım kendimi yine
cnm testten degil de 12 gun geciktim yazmissin ben 3 4 gun gecikince anlamistim gebe oldugumu bu ciddi bir gecikme saglik sorunlarin yoksa gebelige isret hadi hayirlisi bakalim ins gebesindir

bebe time almıştım girdiğim eczanede o vardı senin dediğin markayı sorayım canım p.tesi çook sağol

canım bebetime testinde bozuk çok çıkıyor başka test yapmanı öneririm ayrıca 2-3 ay önce benim de 2 kere üst üste böyle çıktı testim ama ben o ay hamile değildim inşallah sen hamilesindir günün de çok geçmiş umarım sonuç istediğin gibidir

Canım ben reglime 4-5 gün kala yaptığımda böyle bi sonuçla karşılaşmıştım ama değilim heralde die yorumlamıştım. Sonra gecikmenin ertesi günü yaptım ve 2. Çizgiyi net gördüm. İnşallah sen de hamilesindir 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Soğan suyu icipte hamile kalan ne çok kişi var!!! Ben mi yanlis yaptım acaba bi anlatsaniz konu sahibesinin musadesiyle??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…