Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
t testin bozuk canim.
Mrb arkadaşlar gecen soğan kürü uygulamıştım adetim 12 gün gecikti. ilk başlarda soğan kürünün neden olabileceğini düşündüm ama sonra dayanamayıp test yaptım. 3 gün arayla 2 test yaptım ikisinde de bulanık bi ekran çıkıyor karşıma.
Rica etsem bide siz yorumlar mısınız?
Eki Görüntüle 1088539
Eki Görüntüle 1088541
kan testi yaptır 12 gün gecıkmişsin. testte bozukluk var gibi
Mrb arkadaşlar gecen soğan kürü uygulamıştım adetim 12 gün gecikti. ilk başlarda soğan kürünün neden olabileceğini düşündüm ama sonra dayanamayıp test yaptım. 3 gün arayla 2 test yaptım ikisinde de bulanık bi ekran çıkıyor karşıma.
Eki Görüntüle 1088539
Eki Görüntüle 1088541
bence gebesin tebrikler ins hayirlisi olurteşekkürler...
farklı bi marka alıp deneyeyim ne olursa hayırlısı olsun inş. ama insan umutlanıyor işte
bence gebesin tebrikler ins hayirlisi olur
Bende sadece 6 gün uyguladım soğan kuru ama ve o ay gebe kaldım. Allahın izniyle inşallah sende gebesindir arkadasim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Test bozuk gibi prodectur al canım o doğru cikiyor
Bende sogan kurunu uyguladigim an hamile kaldim Ins hamilesindir...
cnm testten degil de 12 gun geciktim yazmissin ben 3 4 gun gecikince anlamistim gebe oldugumu bu ciddi bir gecikme saglik sorunlarin yoksa gebelige isret hadi hayirlisi bakalim ins gebesindirayyy inş. nasıl mutlu ediyor duymak bile sağol canım ama ben emin olmadan kaptırmayım kendimi yine
bebe time almıştım girdiğim eczanede o vardı senin dediğin markayı sorayım canım p.tesi çook sağol
Eki Görüntüle 1088539
Eki Görüntüle 1088541