Bi bakar mısınız?

Chharlotte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2016
665
918
53
Hanımlar merhaba iyi akşamlar bi konu hakkında bilgi almak istiyorum.

Yaklaşık 4 yıldır yazılım firmasında çalışıyorum bugün primlerime bakmak için e devlete girdiğimde Aralık sonunda beni işten girdi çıktı yaptıklarını farkettim. Aralık 24 de işten çıkarılmışım 25inde iş başı yapmışım gibi görünüyor. Tazminat hakkım yanmış mıdır sizce ne yapmalıyım bilemiyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Yanmış olabilir. 170'i arayın (yanlış hatırlamıyorsam numarası buydu). Orada vatandaş danışmanları var, sgk sisteminden bakıp size bilgi verirler

ben sok. eline aylik alirken maas kagiti vermiyorlar mi? öyle belgeleye bilirsin cikis olmadigini...

Çıkış evrağınızda , çıkış maddesini ne gösterdiklerine göre değişir. Muhasebeden talep edin çıkış bildirgenizi size vermek zorundalar bilgi saklama hakkı yok.

Çıkış evrağınızda , çıkış maddesini ne gösterdiklerine göre değişir. Muhasebeden talep edin çıkış bildirgenizi size vermek zorundalar bilgi saklama hakkı yok.

Küçük bi firmada çAlışıyorum muhasebeci dışardan hizmet veriyor ve her ay maaş.aldığımızda elimize bir kağıt verilmiyor tesadüf eseri.öğrendim bu durumu

ben sok. eline aylik alirken maas kagiti vermiyorlar mi? öyle belgeleye bilirsin cikis olmadigini...

Küçük bi firma olduğu için maaş.aldığımızda kağıt verilmiyor kimse de şu zamana kadar talep etmedi

Evet zaten tazminat hakki olmasin diye yapiliyor bu ...

Tazminat verilmesin diye yapılıyor bildiğim kadarıyla ama artık onun önüne gecildi.siz 170 o arayin

Aynı firmaysa yanma olmazmış eşim muhasebeci :KK66: çıkış kodu yazarmış ayrıntılarda ona bir bak bakabilirsen muhtemelen baska şubeye almıslardır diyor

Ama istifa gibi gösterdilerse imza aldılarsa yanar diyor :KK66:

Aralık ayında şube açılışı resmileşmiş vergi dairesi falan değişmişti ticari unvanlar da aynı şekilde değişmişti ondan kaynaklı nakil olmuşum gibi görünüyormuşum. Zaten herhangi bir kağıt falan imzalamadım ben istifa yada işten çıkarma olsaydı o zamana kadar ki tazminatımı alma hakkım dolardı diye düşünüyorum

Herkese çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Back