Rahim filminden sonra gebe kalan var mı
Ben rahim filmi çektirdim o ay bir kere birliktelik oldu hamile kaldım
Ben rahim filmi çektirdim o ay bir kere birliktelik oldu hamile kaldım
Ay darısı basıma cnm ya dua et bana da :) bnm pko da var bakalım napcam yaBen rahim filmi çektirdim o ay bir kere birliktelik oldu hamile kaldım
8 aylık evliyim 6 aydır istiyordum ben yaş ilerledikçe de 1 sene beklemek istemedim gidip çektirdimOndan önce kaç aydır ya da yıldır olmuyordu
Tatlım pko bende de varmış haberim yoktu onu da öğrendim çektirirkenAy darısı basıma cnm ya dua et bana da :) bnm pko da var bakalım napcam ya
Ayniyizzzz ben de bu ay hsg cekildim yumurtlama gunlerini degerlendirdik bat 21 nisan cok merak ediyorumBen bu ay cektırdım sonra yumurtlama günlerimde gUzel çalıştık
Bat 21 bakalim
Super ya nasil umut oldunuz bilseniz. Ben de bu ay cektirdim bat 21 nisan. Yumurtlama gunlerini degerlendirdik cok merak ediyorymBen rahim filmi çektirdim o ay bir kere birliktelik oldu hamile kaldım
Valla hiç bişeyi değerlendirmedim sadece 1 kere ilişki oldu Zaten o gece de tutmuş bence herşey kafada bitiyor ilk kez o zaman hamilelik düşünmemiştim çünküSuper ya nasil umut oldunuz bilseniz. Ben de bu ay cektirdim bat 21 nisan. Yumurtlama gunlerini degerlendirdik cok merak ediyorym
Ayniyizzzz ben de bu ay hsg cekildim yumurtlama gunlerini degerlendirdik bat 21 nisan cok merak ediyorum
INSAALLAH sonucu guzel olur yaaaaYaaaaa süper hadi bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?