bi bakar mısınız arkadaşlar

zukseddin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
876
0
96
İzmir
kızlar merabalar sizlere bi sorum olacak
normalde ben her ay düzenli günü gününe sektirmeden adet gören biriyim,ancak son 5 aydır adetimde gelen kan ve doku miktarı azalmakta.eskiden normal gelirdi,ancak son 5 aydır az gelio günlerinde bi değişiklik yok gene günü gününe oluroum ama eskiden 4 gün sürüosa adetim şimdi 3 gün sürüo,bunun sebebi ne olabilir sizce ?

canım böyle değişiklikler genelde oluyo benım önceden tam 1 hafta (7 gün boyunca) olurdu ve aynı hızda kanama olurdu .
ama şimdi 4-5 gün oluyor ve son bir iki gün çok az kan geliyor
bi sorun yoktur bnce ama için rahat etmeze jinekoloğa gidersin

acaba diyorum yaşla ilgli mi yaşlandıkça regli miktarı ve gün sayısı azalır mı yaşım 25 ama daha,bikaç ay daha beklicem gene aynı rutinlikte devam ederse bi dr a sorarım en mantıklısı

bence bi sorun yoktur ama bi doktora sormakta yarar var... benimde bazen 8 gün bazen 5 gün sürüyor hiç belli olmuyor...
ama şunu biliyorum ki doktorlar hep kanamanın çok ve uzun olması iyi bişi değil diyolar...
hani eski kadınlar nekadar çok adet olursan iyi, için temizlenir filan derler ya tamamen yanlışmış....

bencede öle çok kanama ii değil,benim öle bigün 8 bigün 5 şeklinde değilde
son 5 aydır fix 3 gün sürüo,öncedende fix5 gün sürerdi.
yani devir atladı reglim resmen işte beklicem artık bikaç ay daha aynı düsende giderse dra soracam

canım yaşın kaç? bende de oldu ama bende aşırı artış oldu 5 günde biterdi şimdi 9 güne çıktı dr baktı bi sorun yok şaşırtıcı dedi bence bi muayne ol yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…