• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bi bakar mısınız acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

xXx1PrensAnnesixXx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
395
313
53
Sat 28 Aralık bat 28 ocaktı(app e göre) yumurtlamam 10.11 iydi göğüs hassasiyeti kasık ağrısı gibi belirtilerim olunca kaset test yapmıştım silik çıkmıştı. Bugün akşam predictor early aldım test yaptm onda bariz çizgi var. Peçeteye silince gelen açık pembe akıntım var kan gibi asla değil. Korkuyorum da yerleşme kanaması olabilir mi?

Eklentiler

• 1629D849-292E-4989-A9BC-F4791D7FF1F6.jpeg
    1629D849-292E-4989-A9BC-F4791D7FF1F6.jpeg
    107 KB · Görüntüleme: 42
Kopkoyu çamur gibi ya da kıpkırmızı kan gibi değilse çok paniklemene gerek yok aslında kuzum.
Yok asla değil 2 kez geldi peçeteye akıntı gibi çok açık pembe renk. Belki de ışıktan öyle gördüm oda olabilir çünkü yumurtlamadan beri sarı akıntım var şimdi gittim yine baktım yok normal akıntı. Test hakkında ne düşünüyorsunuz daha kan vermedim de ☺️

Sat 28 Aralık bat 28 ocaktı(app e göre) yumurtlamam 10.11 iydi göğüs hassasiyeti kasık ağrısı gibi belirtilerim olunca kaset test yapmıştım silik çıkmıştı. Bugün akşam predictor early aldım test yaptm onda bariz çizgi var. Peçeteye silince gelen açık pembe akıntım var kan gibi asla değil. Korkuyorum da yerleşme kanaması olabilir mi?
Benimde senin gibi olmuştu açık pembe kan geldi sonra kahve lekeler hamileymişim.yerlesme kanamasiymis. Muhtemelen seninde öyle hayırlı olsun

Yok asla değil 2 kez geldi peçeteye akıntı gibi çok açık pembe renk. Belki de ışıktan öyle gördüm oda olabilir çünkü yumurtlamadan beri sarı akıntım var şimdi gittim yine baktım yok normal akıntı. Test hakkında ne düşünüyorsunuz daha kan vermedim de ☺
Ne düşüneyim hayırlı olsun demek düşer 😍🙏 maşallah burdayım diyor baya

Benimde senin gibi olmuştu açık pembe kan geldi sonra kahve lekeler hamileymişim.yerlesme kanamasiymis. Muhtemelen seninde öyle hayırlı olsun
Çok teşekkürler :) kahve olmadı 2 kez peçetede pembemsi gördm ama çok açık renkli oldu şimdi baktım normal akıntı var :) 2 kez gelince korktum bende devam ederse de sıkıntılı değil öyleyse

Yerleşme kanaması canım o yinede hastaneye gidip girişi yaptir düzenli kontrolünü ol düzenli

Peki kasık ağrınız da var mıydı bende test yaptım 2. Çizgi silik çıktı bugün ama adet ağrısıyla beraber pembe akıntı geldi peçeteye
Kasık ağrım vardı benim de. Yerleşme kanaması olabilir benim silik çıktığı gün gidip predictor early aldım asla yanıltmıyor sizde deneyebilirsiniz ilk foto silik çıkan 2. Aynı gün öğleden sonra predictor ile yapılan

Eklentiler

• BD027583-DFD1-4AB1-9FF3-76B0A13AD902.jpeg
    BD027583-DFD1-4AB1-9FF3-76B0A13AD902.jpeg
    63,3 KB · Görüntüleme: 31
  • BE635888-D903-4E34-8CA0-BB16AA55F59A.jpeg
    BE635888-D903-4E34-8CA0-BB16AA55F59A.jpeg
    107 KB · Görüntüleme: 32
Back