• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakar mısınız ? Hamilelik olabilir mi ?

gzmm1

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
63
6
16
24
Kızlar biraz uzun lüften okuyup yorum yapın :)
Adetim 3-4 gün geçti test yaptım çift çizgi çıktı kan verdim 0.3 çıktı yani negatif testi tekrarladım tek çizgi çıktı. Sonra 1 nde adet oldum adetim değişik oldu ilk 2 gün oembe akıntı sonra kesildi ve 2-3 gün kırmızı şekilde geldi ve bitti. Daha sonra 17 sinde bir adet daha oldum bu sefer bildiğimiz adet şekildeydi, 22 sinde bitti ve biz biter bitmez gün aşırı ilişkiye girmeye başladık ayın 28 nde mide şişmesi gegirme hissi ve alt karın şişmesi gaz çıkaramam gibi yani hapşırdığımda da tam alt karnımda ağrı kusma falan oldu birde hafif ateş durumu yaşadım 2 gündür midem bulanıyor canım birşey yemek istemiyor yediğim zamanda bulantı oluyor çevrem hamileliğe yoruyor benimde aklıma sokuyorlar tutsa bile bu kadar kısa sürede böyle belirti yaşamam diye düşünüyorum ama acaba mı diye de aklımdan geçirmiyor değilim. Sizden yorum yapmanızı bekliyorum

Son düzenleme:
Bu kadar kısa sürede belirti çıkmaz en az 2 ayda çıkar filmlerdeki klişelere aldanmayın adet gecikmenizde kan testi vererek kesin sonuç elde edersiniz kesinlikle çevrenin lafına kulak asmayın sonra üzülebilirsiniz

Bu kadar kısa sürede belirti çıkmaz en az 2 ayda çıkar filmlerdeki klişelere aldanmayın adet gecikmenizde kan testi vererek kesin sonuç elde edersiniz kesinlikle çevrenin lafına kulak asmayın sonra üzülebilirsiniz
Yani ben de öyle düşünüyorum

Back
X