bi bakabilirmısınız?

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
arkadaslar 1 ay önce kurtaj oldum hala dogru düzgün adet olamadım ama 2 gun once adet sancım gıbı sancım oldu azcık kanamam oldu ama gerısı gelmedı yasmıne baslıycaktım ama emın olamadıgım ıcın baslamadım da sızce ne zaman baslamalıyım yada kürtajdan sonra hemen bebek ıstemıyorsanız ne kullandınız?

Tam teşekküllü bir kanama olmadan yasmine başlamayın.adetinizin olmasına kadar bekleyin ve korunun mutlaka.
Geçmiş olsun.

canım bende geçen ay 22 sinde düşük yaptıktan sonra kalan parçayı kürtajla aldılar. bu ay da 15 şubatta sancılarla kahverengi lekelenme geldi ve kesildi ben panikledim ertesi gün doktora gittim ama sistem çalışmadığı için bakılmadım eve geldim araştırdım ilişkiye girin yazıyordu bi kaç yerde onuda denedim sonra bir kanama başladı resmen kocaman kan pıhtıları düşürdüm şuan da aşırı kanamam var. sende sıkıntı yapma rahat ol bekle sökülemiyosun. he birde sıcak su ile banyo yaptım onunda etkisi var. kürtajdan sonra ilk adet sıkıntılı oluyormuş.o yüzden sıkıntı yapma. beni doktor uyarmıştı ilk adetin çok gelir panik yapma diye. dediği gibi de oldu. geçmiş olsun canım korunmanada birşey diyemiycem ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.bebek istiyorum ama 2. adetimi de olayım ondan sonra inşallah rabbimin izniyle deniycem. inşallah rabbim birdaha kimseye böyle acılar yaşatmaz

amın canım gecmıs olsun ıns sende hemen hamıle kalırsın ve saglkla bebegını kucagına alırsın.bı acılmadı gıttı kanamambenım 3 kurtajım 4 bebek kaybettım hıc bırınde böyle olmadıgı ıcın endıselendım bıde devlette oldum ılk defa kurtaj oda korkutuyo acaba yanlıs bırsey mı yaptılar dıye..

Tam teşekküllü bir kanama olmadan yasmine başlamayın.adetinizin olmasına kadar bekleyin ve korunun mutlaka.
Geçmiş olsun.

saolun.korunuyorum zaten ama yasmınle daha guvenlı olur dıye baslıycaktım ama beklıycem artık tam adet olmayı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…