• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi' bakabilir misiniz?

nevereverlose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
1
0
36
Kütahya
Merhabalar. Ben 18 yaşındayım,.

Liseye geçtiğimden beri yüzümdeki tüylerle başım dertte. Bunun için bir çok şey denedim ama sonuç alamadım. Elmacık kemiği kısmındaki ve kaşlarımın hemen üstündeki tüylerden çok rahatsız oluyorum.

- Cımbızla almak hem zahmetli, hem de tüyler hemen yeniden çıkıyor.

- Karton gibi bir şey önermişlerdi, yüze sürüldüğünde tüyleri alan. O da cımbızdan çok farklı değildi.

- Karınca yağı kullandım bir ara. İlk kullanışımda gözle görülür bir biçimde azaldı ama devam ettiremediğim için sadece o kadarla kaldı.

- Son olarak sir ağda yaptırdım ama yüzümdeki kızarıklık 5 gün boyunca gitmedi.

Ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum. Lazerle yakılıyormuş ama tüyler ince olduğu için sana uygulanmaz o dediler. Ayrıca, ağdanın kızarıklığının kalmaması için ne yapmalıyım? Çok zorlamıştım o yüzden o kadar uzun süre kızarık kalmış da olabilir.

Son olarak, ince tüylere lazer uygulanıyor mu?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

henüz çok gençsin. bilinçli bir doktorun olduğu estetik merkezinde yaptır lazeri. tedaviden hemensonra yüksek faktörlü güneş koruyucu kullan ve hemen güneşe çıkma. hatta tedavin bitene kadar kullan derim ben. lazer tedavi süreci kişiye göre değişir. bazılarının daha erken sonuç aldığı da herkes tarafından bilinir. en geç giden kıllar yüz bölgesinde demişti doktorum (ki dermatologtu) çünkü yüzdeki kıllar siyah görünse de cilt üstünde, kökleri açık renk oluyormuş. geçmeyen kıllarına da ilerde bioder kullanırsın. bir süredir bioderle kalan tüylerim için uğraşıyorum. 1 ay kadar oldu, 3 hafta her akşam kullandım. henüz çıkmadı. iyice çıktıktan sonra tekrar alıp devam edeceğim kremi sürmeye.

tek çözüm lazer. bnm arkdşım yaptırdı memnun. ama lazer konusunda da dikktli seçim yapmalısın. IPL yaptırırsan bi fydası olmaz. ALEXANDRİTE yaptırırsan faydasını görürsün. ama yüz için iki alet kullananlar oluyo diğerinin adı da ''endiax'' gbi bişe olmalı her yerde bulunmuyo ben şu zamana kadar yapan bi doktora rastladım nrmale göre pahalı ama garanti veriyo her yer granti veremez. böyle araştırırsan daha kolay olur canm hatta ikisini birden uygulayan bi yer bulursan bana da haber ver :66:

tüy sarartma konusunda da şunu söyleyebilirm kollarım ve göbeğim için kullandım evet etki sağlıyo ama hem geçici hemde uzatıyo benm tüylerim daha çok uzadı o yzden kesnlikle tavsiye etmem

Back