😊😊😊 merhabalar. Bende kraft diadem oto koltuk ve anakucağını aldım. Ilk hastaneden çıkarken bile ona yatırdım. Yanlız evde 4 aylık olana kadar altına yumuşak minik yorgan tarzı birşey serdim yumuşak yumuşak yattı. Ama tüm gün boyunca onda değildi tabi.
Yoo öylece serdim bebek çok gömülü kalmasın diye. Yüksekte kalsın biraz diye. Yanlız arabayı bu zamana kadar ben kullanmadım eşim götürüp getirdiği için kısa mesafelerde öyle koydum arabaya uzun mesafelerde ise kemerle bağladım. Her zaman dışarıyada çıkmadığımız için sorun olmuyordu. Şimdi 5 aylık koltuğu mutlaka arabaya bağlıyorum ve kemerlerini takıyorum.
Allah bagislasin . Dort aylik oldu mu insallah daha rahat olur oturmaya baslar diye . Tesekkur ederim cevap verdigin icin
Lutfen yardimci olun arkadaslar
Ben iki ay once dogum yaptim bebeğim dogdugunda beyazdi sonradan esmerlesti neden acaba
Olabilir zamanla degisecek tabi ki benim ki dogdugunda kumraldi simdi teni beyazlasti . Buyudukce degisir
Bilmiyorum yani dogdugunda beyaz pembeydi iki gun sonra esmerlesti ben sarisinim niye boyle oldu anlamadim
Bilmiyorum yani dogdugunda beyaz pembeydi iki gun sonra esmerlesti ben sarisinim niye boyle oldu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?