Kızlar ya morelim çok bozuk. 25 günlük bebegim var. Dün ben biraz grip gibiydim sanırım bebegime geçti. Hırıltılı öksürük var. Kayınvalidem olacak kadın çok üzdü beni. Bebeğimin altı da pişik. Resmen bakamiyormusum gibi sözler söyledi neyse . bebeğimin göbeği 2 gün once düştü. Ama göbeği sarı ve hala düştüğü gibi duruyor kapanma felan yok. Kakasini yaparken kendisini aşırı sıkıyor yada gazını çıkaramadığı için sıkıyor , uyurken bile asiri sekilde sıkıyor, gobek deligi dışarı fırlamış. Herşey bizi buldu artık gerçekten bakamadigimi düşünüyorum sorum şu 1 : göbeği ne zaman normal halini alir?
2: kendisini sikmasını nasil engellerim?kullanabileceğm birşey var mı gaz veya kaka yapmak dışında neden kendisini sıkar acaba başka bi sebebi olabilir mi? Gobegi aciyor olabilir mi?? yardım lütfen çok morelim bozuk ilk bebegim tecrubesizim göbeği mikrop kapar vs diyolar korkuyorum napmam gerek sizin bebeklerinizn ne zaman kapandı göbeği. Özelliklede su kendisini sikması beni çok uzuyor
2: kendisini sikmasını nasil engellerim?kullanabileceğm birşey var mı gaz veya kaka yapmak dışında neden kendisini sıkar acaba başka bi sebebi olabilir mi? Gobegi aciyor olabilir mi?? yardım lütfen çok morelim bozuk ilk bebegim tecrubesizim göbeği mikrop kapar vs diyolar korkuyorum napmam gerek sizin bebeklerinizn ne zaman kapandı göbeği. Özelliklede su kendisini sikması beni çok uzuyor