- 14 Kasım 2020
- 31
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi Hgllllllllllll
Ben 7 kasımda kürtaj oldum ve o günden sonra hiç adet olmadım benim 3. Kürtajım şimdi korkmaya başladım benim gibi olan var mı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun 40 güne kadar adet olmazsanız doktora gidiniz.Ben 7 kasımda kürtaj oldum ve o günden sonra hiç adet olmadım benim 3. Kürtajım şimdi korkmaya başladım benim gibi olan var mı??
Çok teşekkür ederim cevabınız içinGeçmiş olsun 40 güne kadar adet olmazsanız doktora gidiniz.
Çok teşekkür ederim korkuyorum artık herhangi bi sorun olmasından kafama takıyorum o yüzdenÇok Geçmiş olsun cnm 40 gün normal diyor doktorlar 40 gün den sonra olmassanız doktora gidin
Kürtajdan sonra 40 ve ya 50 günü buluyormuş adet olmak bende ekim ayında kürtaj oldum kürtajdan sonraki 35. Gün ilk adetimi oldumBen 7 kasımda kürtaj oldum ve o günden sonra hiç adet olmadım benim 3. Kürtajım şimdi korkmaya başladım benim gibi olan var mı??
Hamile kalmak için Adet olmak bi dert böyle durumda olmamak bi dert çok şükür ki adet olmuşsunuzKürtajdan sonra 40 ve ya 50 günü buluyormuş adet olmak bende ekim ayında kürtaj oldum kürtajdan sonraki 35. Gün ilk adetimi oldum
Aynen yaşamayan bilemez zorluğunu çok zor bi de kürtaj bitince böyle dertler var işte Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinHaklısınız benim de 2 kaybım var çok zor rabbim yardımcınız olsun hiç kimseyede yaşatmasın
Aminnn cnmAynen yaşamayan bilemez zorluğunu çok zor bi de kürtaj bitince böyle dertler var işte Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Aynen öyle canım çok şükürHamile kalmak için Adet olmak bi dert böyle durumda olmamak bi dert çok şükür ki adet olmuşsunuz
ılk 1 2 ay normalmıs dengesızlık olması daha da suruyorsa yapısıklık vb seyden suphelenılır. ya da hormon dusuklugu.Adetlerinizde azalma oldumu kürtajlar sonrası
4 ay oldu adetim eskisi gibi gelmiyor prolaktin yüksek dedi ilaç kullandım hala aynı Rahim filmi çekilcem önümüzdeki ayılk 1 2 ay normalmıs degesızlık olması daha da suruyorsa yapısıklık vb seyden suphelenılır. ya da hormon dusuklugu.
evet bende oldu kürtaj sonrasıAdetlerinizde azalma oldumu kürtajlar sonrası
2 kez kurtaj oldum hatirladigim kadariyla kurtajdan hemen sonra 2 gun fazla deil kanama oluyo oda adet bitimi gibi bi kanama, sonrasinda normal adet tarihimdeki gibi adet olmaya baslamisdim ben yani 1 ayimi dolduruyodum ve normal oluyidum adetimi,diye hatirliyorum uzerinden 3 yil gecdi cünküBen 7 kasımda kürtaj oldum ve o günden sonra hiç adet olmadım benim 3. Kürtajım şimdi korkmaya başladım benim gibi olan var mı??
Ne kadar oldu azalma canım hamile kalabildin mi Rahim filmi çektirdin mi doktorun ne diyorevet bende oldu kürtaj sonrası