• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakabilir misiniz kızlar ;)

ssedoshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
2.678
2
116
İstanbul
Selam fıstıklar...

Beni tanıyanların bildiği üzere bu yaz düğünüm var nasipse.:52:

Salonumun dekorasyonu konusunda çok kararsızım,aslında sadece halı konusunda :9:

Yemek odası takımım beyaz,modern bir takım. Koltuklarımda kirli beyaz-krem gibi,berjerlerimde mavili kahveli ağaç-dal desenli.

Perdelerimi de turkuaz ton da fon japon perde yaptıracağım,tül de turkuaz. Turkuaz dekorasyon objeleri de aldım...

Ama halılaaaar çok soruuuuunnn:50: nasıl bir şey uyar,nasıl bir şey seçeyim ya da illa turkuaz mı olsun bilemiyorum...

Şimdi eklediğim halılardan hangileri güzel sizce? Fikir verebilir misiniz kızlaaaar:26:

1- $eko halý 2.webp

2-$eko halý 1.webp

3-$eko halý 3.webp

4-$eko halý 4.webp

5-Eki Görüntüle 427375

6-Eki Görüntüle 427376

7-$Saray 11553R.webp

2 bence. hem bu sene çok moda bu desen. sarev'in ve şu reklamlarda çıkan halı var ya yazlık halı hani onun deseninden. hem de çok göz yorucu değil sade odayı tamamlar ayrıca dikkat çekmeden

ben 2 noyu çok beğendim ama koltukların desenli olduğu için fazla renkli ve desenli bir halı seçersen fazla karışık ve göz yorucu durur diye düşünüyorum.

seçtiğin halılardan 5 ve 7 biraz daha anlattığına yakışır gibi duruyor.

Allah kolaylık versin. inş herşey gönlünce olur canım:69:

2 bence. hem bu sene çok moda bu desen. sarev'in ve şu reklamlarda çıkan halı var ya yazlık halı hani onun deseninden. hem de çok göz yorucu değil sade odayı tamamlar ayrıca dikkat çekmeden
bende onu çok beğeniyorum ama turkuazları çok mu canlı durur diye de düüşünmeden edemiyorum:26:
çok zor yaa bu işleeeer,sağol canım fikrin için:16:

ben 2 noyu çok beğendim ama koltukların desenli olduğu için fazla renkli ve desenli bir halı seçersen fazla karışık ve göz yorucu durur diye düşünüyorum.

seçtiğin halılardan 5 ve 7 biraz daha anlattığına yakışır gibi duruyor.

Allah kolaylık versin. inş herşey gönlünce olur canım:69:

teşekkür ederim tatlım fikirlerin için...:16:
sadece berjerlerim desenli,iki büyük koltuğum düz ama dediğin gibi berjerlerle halı boğabilir belki odayı:44:

sedoshummm 2 5 veya 7 biliyorsun bende turkuaz kombin etmek istiyordum evimi ama 2 biraz çok klasik gibi duruyor.. ondan 5 i ve 7 yi iyi düşün çünkü mobilyalarla ev döşemesiyle nasıl durucak en iyi sen bilirsin.. bir de perdelerde ztn turkuaz kullanmışınn çok boğmamasına dikkat et.. biblo da almıştınn dimi bak ne yap biliyon mu sedam sen bibloları perdeni koltuk takımını ekle buraya öyle karar verelimmm

sedoşummm kuzum, 2,5 ve 7'yi çok beğendim. en çok 2 yi beğendim ama mobilyalarına ve aksesuvarlarına 5 ya da 7 daha iyi olacak gibi geliyor bana.. sen bu üçünü bi değerlendir derim ben, ya da bütün kızlar toplaşınca bi masaya yatıralım bu konuyu biz :34:

Selam fıstıklar...

Beni tanıyanların bildiği üzere bu yaz düğünüm var nasipse.:52:

Salonumun dekorasyonu konusunda çok kararsızım,aslında sadece halı konusunda :9:

Yemek odası takımım beyaz,modern bir takım. Koltuklarımda kirli beyaz-krem gibi,berjerlerimde mavili kahveli ağaç-dal desenli.

Perdelerimi de turkuaz ton da fon japon perde yaptıracağım,tül de turkuaz. Turkuaz dekorasyon objeleri de aldım...

Ama halılaaaar çok soruuuuunnn:50: nasıl bir şey uyar,nasıl bir şey seçeyim ya da illa turkuaz mı olsun bilemiyorum...

Şimdi eklediğim halılardan hangileri güzel sizce? Fikir verebilir misiniz kızlaaaar:26:

1-Eki Görüntüle 427372

2-Eki Görüntüle 427371

3-Eki Görüntüle 427373

4-Eki Görüntüle 427374

5-Eki Görüntüle 427375

6-Eki Görüntüle 427376

7-Eki Görüntüle 427377

5 ve 7 tercıh edebılırsın,dekorasyonda halı düz ve sade olunca göze daha hoş geliyor.Benım yemek odam da beyaz koltuğum tek renk, (krem) halımsa krem uzerıne kahvelı cok az desenlı.Koltuklarında tek renk yoksa ve desenlıyse kesınlıkle sade tek renk bır halı tercıh et.

Tatlım benim anlattığına göre mobilyaların,perdelerin ve objelerle oldukça turkuaz kullanmışsın bence halıda kesinlikle turkuaz kullanma bu sefer perde ile birbirlerini sönükleştiriler.. Halılar sade olursa perdelerin oldukça ortaya çıkar ve çok hoş olur die düünüyorum.. BUrda eklediklerinden en uygunu 7 gibi geldi bana:))

bence sasdece 6. çünkü aksesuarlarla zaten hareket katıcaksın odaya. halı hem renk hemde ton açısından sade ve uygun yerde şatafat göz yorar bence.

2 numara çok güzel bence ama koltuklarının yastığı desenli ise ve perden desenli ise 7numara çok yakışacaktır bence :):)

canlarım hepinize çok teşekkür ederim... nişanlımda sade bir halının daha güsel olacağını düşündü,5-7 ya da değişik,ama kesinlikle sade bir halıdan yana kullanacağım tercihimi. fikirleriniz ve yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim ve sizleri kocamaaaan kocamaaaan öperimmmm:16::16::16:

Back
X