tskler canım cıdden guzel bı renk kuaforum saolsun zemuszemus ama dıgerı bıraz daha küllü duruyo bu o kadar küllü gibi değil bi sonrakı boyamamda onu denesem acaba farklı olur mu dıye dusunuyorum
Düz boya istiyorsan bu rengin üzerine loreal castingin amber sarısı çok hoş olur bence..Küllü boyalar yeşillik yapabiliyor saçının üstüne astar yaptırmadan sakın direk boyatma..Senin şuanki saç renginde çok güzelmiş..Eğer aralarda ışık olsun ve saçının tonu bir ton açılsın istiyorsan balyaj derim..
canım cok tsk ederım yardımların ıcın cok fıkır vermıssın ama astar ne demek?acmak ıstemıyorum bıraz daha koyulastrmak ıstıyorum 1 ton falan cok az.amber sarıda kızıllık oldugu ıcın ıstemıyorum yoksa cok hos bı renk ama kızıllıgın hıc olmasını ıstemıyorum
Tatlım astarı kuaförün bilir..Boyadan önce saça istenildiği tonu vermek için yapılan açma veya koyulaştırma işlemi saçının rengine göre..Eğer koyulaştırmak istiyorsan bal kahve rengini öneririm..Benim saçımda şuan bal kahve ama röflenin üstüne olduğu için şuan tonu açık..Ama senin renginin üzerine açık olucağını düşünmüyorum..
tatlım benım rengım tam acık kumral hatta sarıya kacıyo baya guneste falan sarı gorunuyo resmı buyutursen ustte gorursun baya acık bı renk suan sacım yani
kumral turunculuk vermesse ona boyarım olmassa
cok tesekkurler canm cok yardımcı oldun bana cok saol a.s.
saoulun kızlar
rengım baya acık ılk boyattıgımda tam acık kullu kumraldı ama sımdı daha sarıya kactı aktıkca bende bıraz daha kumrallık olsun ıstıyorum sarılıgı bıraz gıtsın ıstıyorum ama kumral boyarsam dıırek bu rengın ustune turunculuk olur dıye korkuyorum dırek kullu acık kumral boyarsam da yesıllık olur dıye korkuyorum napcam bılemedım