Bi Aşk Hikayesi...

gulbeyaz_31

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
817
40
36
Bugün nedense dilime bu şarkı dolandı
Hani Kayahan abimiz dio ya ;
Bizimkisi bir aşk hikayesi
Siyah beyaz film gibi biraz
Gözyaşı umut ve ihtiras
Bizimkisi roman gibi biraz

Heipimizin hayatı bir roman , hepimizin aşkı bence bir öyküdür. Kime sorsak ben hayatımı anlatsam oooo ne kitaplar yazılırdı deriz işte bu yüzden boledir galiba..
Şimdi hatırlıorumda ben bitanecik aşkımla üniversitede tanışmıştım 1.5 yıl arkadaş statüsündeyken 1.5 yıl sonunda sevgili statüsüne geçtik iikide bole yapmışız diorum onu seviorum o da beni... Herşey güzel..Bi ömür boyu devam etmesi dileğiyle ..

Peki kızlar sizin eşlerinizle ya da sevgililerinizle tanışma hikayeleriniz nasıl kısa bi şekilde özetleyebilir miyiz??
Sevgiler...

4 ay önce ayrıldım sewgilimden ama tek sevdiğimdi :KK43:((
o beni görüp hoşlanmış ünide aynı sınıftaydık ama sonradan gelmişti yatay geçişle..not isteme bahanesiyle benimle tanışcak aklı sıra..bizde 3 kız yürüyoruz.geldi,not istedi..ben hiç ilgilenmedim,kız arkadaşlarımda benim aksime çok ilgilendiler..o gün çok bozulmuş :)))):roflol:
ve bi taraftnda işte erkek milleti dedirten taraf,çok hoşuna gitmiş:sm_confused::roflol:

bugün ayrılalı tam bir ay oldu.4 sene önce tatilde tanışmıştık hiç beklemediğim andan çıktı karşıma ve ölede gitti hayatımdan kaldığımız pansiyonda en üst katta arkadaşlarıyla birlikte kalıyolardı bizde annem ve arkadaşlarımla onlarr beni gözüne kestirmişler bu kız tam sana göre ayarlıyalım demişler ve tabiki oda hoşlanmış bi akşam kapıda otururken bize çikolata almışlar ama en ii en güsel çikolatayı bana verdi ve gözlermin içine çok güsel bakmıştı işteee taaa ordan başlıyodu ama malesef bitttiiiii:KK43:

X