Bi arkadaş vakası da benden !

Canım başkalarıyla görüş totosunu kaldırıp durma hanım efendinin ben seni çok iyi anlıyorum onu düşünüp durma başka arkadaşlıklar kurmaya çalış sen üstüne düştükçede yapar bunları gerçekten dostsa zaten geri döner sana,bırak ne hali varsa görsün

Demek ki o senin ona verdiğin değer kadar sana değer vermemiş öyle olsa sen nasıl bazı şeyleri paylasiyormussun o da senin le paylaşırdi. Paylaşmiyorsa vardır bence bir sorun bide ne telefonları acıyor nede görüşmek istiyor.

Aynısı nı bende yaşadım sayılır mesela genelde erkek arkadasıyla buluşmak istedıgınde hep yanında bulunmamı ısterdı zamanın bırınde ise benım sırlarımı anneme soyledı annemden de bayagı azar işittim ben onla konuşmak istedıkce o benle ırtıbatını kestı bende arkadaşlıgımız yanı kardeşligimiz kesınlikle bıttıı dedıgım an tekrardan bana işi dustu ama suan ben onla hıcbır sekılde yardımcı olmuyorum SANA TAVSIYEM ARKADAŞLIGINIZIN BİTTİGİ AN SANA TEKRARDAN GERİ DONMEK İSTEYECEK ASLA GERI KABUL ETMEYECEKSIN ....

bosver hic uğraşma ustune düşme sen onun üstüne dustukce sana oyle yapmaya devam eder benimde boyle bi arkadasim vardi simdi konuşmuyoruz bile krakter meselesi ustune dusme sende onu onemseme

Bence çok bencil insanmis kendinden başka kimseyi düşünmeyen yerinde olsam onun bana davrandığı gibi bende ona davranırim ha işi düşünce arayıp soracaksa hiç aramasin

Hep ağlatıyor kizi ve ben haliyle de uyarımı yapıyorum. Nafile
Canm tahminimce arkadasin sevgilisi konusunda uyarilarin sonucu rahatsiz olmus senin tepki vermenden rahatsiz oldugu icin sorunlarini sna degilde diger arkadaslarina anlatmayi tercih etmis.Bn oyle insanlara sinir oluyorum bir erkek ugruna arkadasini hiçe saymak nedir yaa .. Sen elinden geleni yapmissin bence daha fazla uzerine gtme ugrasma erkek arkadasindan tekmeyi yiyince hatasini anlayacak sana yanasmaya calisacaktir sakin yuz verme o tarz insanlara guven olmaz arkadasligida gelip gecicidir.

sinir oluyorum böyle insanlara benimde böyle arkadaşlarım vardı sonra teker teker sildim uzun bi zaman geçti teker teker aradılar ama nie aradılar işleri düşmüş o yüzden arkadaşınız belli ki hesapçı biri boşverin derim o kadar ilgiye değmez siz ona fazla değer vermişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…