Bi anda oluşan sertleşme problemi

alkalonshem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
720
879
31
Merhaba 3 yıllık evliyim. Son 1 bucuk aydır bir anda sertleşme problemi oluştu istekli olmasına rağmen hiçbir şekilde olmuyor zor da olsa birleşme esnasında girer girmez hemen bosaliyor. Ne yapicagimi şaşırdım ilk kez başıma geldi, şu zamana kadar psikolojiktir gecicidir diye düşünüyordum ama değil, geçmiyor endiselenmeye başladım. Acaba varikoseli mi artti kan ile ilgili bir problem mi. Lütfen konuyla alakalı olan arkadaşlar bilgilerinizi paylaşırsanz çok sevinirim.

Son düzenleme:
eşiniz kaç yaşında beslenmesine ve çalışma v.s dikkat etmiyorsa burdaki insanlar ne diyebilir ki doktora gitmeli

Erken boşalma için ilişki sırasında molalar verin,ikinciyi bekleyin,nispeten birincisine göre daha uzun olur.
Sertleşme problemi de eşinizin alt hastalıklarına,sigara içip içmeme,spor yapıp yapmama ve stres durumuna bağlı.

Mastürbasyon alışkanlığı yoksa sorun yokmuş gibi davranıp birleşmeyi aralığını uzatın ve mümkün oldugunca sivazlama eyleminden uzak durun ve sohbet edin. Eşinizin boşalma düşüncesinden uzaklastirin

varikosel hastalığından kaynaklı sanırım. önce hastalığın tedavisini gerçekleştirin. Daha sonra eşinizin testestoron seviyesini artıracak yiyecekleri alın, yaşa uygun egzersizleri yapın. İsterseniz çözülebilecek mesele.

Erken boşalma için şu konuya bakabilirsiniz. Sertleşme problemi içinse eşinizin istekli olması gerekiyor. Doktora gidin veya eczacıya. Derdenize çözüm bulurlar diye düşünüyorum

Arkadaşımın başına gelmişti , eşi bir anda sertleşme problemi yaşadı, anı başlarsa psikolojik oluyormuş, tedaviye gitti duzelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…