Yükledim üste bakın bi..Fotograf yükleyebilirsen biraz daha sağlıklı yorum yapabiliriz. Böcek ısırması vs de olabilir.
Yorum yazarken yüklenmiş gördüm. Şekeriniz var mı? Bir baktırın bence.Yükledim üste bakın bi..
Diger arkadasin dedigi gibi sedef hastaligina benziyor kaşıma ve doktora git daha buyumedenEki Görüntüle 2137184 Böyle bişey cok üzgünüm basına gelen vardır belki
Şekerim yok diye biliyorum ama ırsi çıkmış da olabilir.. bu sedef hastalığı nasıl kronik bi hastalık mı tedavisi var mı? Egzama denen seyle aynı mı?Yorum yazarken yüklenmiş gördüm. Şekeriniz var mı? Bir baktırın bence.
Aslında korkmuyodum ama wgzama sedef gibi hastalıkları duydukça korktum şuan korkuyorum hiç gecmezse diye çok korkuyorumDahiliye git önce, kan testi ister
Gerekli yere yönlendirir
Korkma ama
Sen ne bakıyorsunAslında korkmuyodum ama wgzama sedef gibi hastalıkları duydukça korktum şuan korkuyorum hiç gecmezse diye çok korkuyorum
Ypk canım rengi hiç bi şekilde değişmiyor hep kırmızı ve üstü beyazlı..Ben sedef hastasıyım. Benimkiler bu şekilde değil ama milyon çeşit sedef var. Olabilir.
Üzerine bastırır mısınız bi. Eğer rengi açılıyor elinizi çekince yine kırmızılaşıyorsa sedef ihtimali yüksek.
Ypk canım rengi hiç bi şekilde değişmiyor hep kırmızı ve üstü beyazlı..
Allah sana da şifa versin insallah bu hastalık keonik mi nasıl bi hastalık
Neyden olurmuş ki pekiPara şeklinde temre çıkmış. Bende de çıkmıştı hem doktora gittim hemde bunları okuyan ocak hoca diyorlar oraya gittim okuttum geçti. Aynısıydı benimkilerde.
İnşallah gecer dualar edelim .. duanın acamadığı hiç bir kapı yoktur..
Sedef olmayabilir seninki.
İnşallah da değildir zaten. Geçmiyor, geçmiyor, geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?