How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bi akıl verin

sdfgnr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2018
102
29
13
Sol bacağımda kasığıma doğru bir kac haftadır kırmızı ve üstü beyazlı bişey var acaip kaşınıyo ve etrafında da küçük küçük kızarıklar var bu nedir ? Önemli bişey mi nasılgecer ? Bi türlü cildiyeye randevu alıp gidemiyorum hep dolu gözüküyo cok üzülüyorum yardım edinn

Kuzum biz doktor muyuz ne bilelim. Doktorun görmesi gerek. En kötü acile git bi göster? Fırsat bulunca da cildiyeye gidersin.

6153E640-9A1E-4DA1-9B12-2B9AE65649A8.jpeg Böyle bişey cok üzgünüm basına gelen vardır belki :(

Fotograf yükleyebilirsen biraz daha sağlıklı yorum yapabiliriz. Böcek ısırması vs de olabilir. Derken şimdi gördüm ki yüklemişsin.:KK64: Geçmiş olsun deri altı birşey bir doktora görünmekte fayda var, bekletme. Geçmiş olsun.

Yorum yazarken yüklenmiş gördüm. Şekeriniz var mı? Bir baktırın bence.
Şekerim yok diye biliyorum ama ırsi çıkmış da olabilir.. bu sedef hastalığı nasıl kronik bi hastalık mı tedavisi var mı? Egzama denen seyle aynı mı?

Dahiliye git önce, kan testi ister
Gerekli yere yönlendirir

Korkma ama

Ben sedef hastasıyım. Benimkiler bu şekilde değil ama milyon çeşit sedef var. Olabilir.
Üzerine bastırır mısınız bi. Eğer rengi açılıyor elinizi çekince yine kırmızılaşıyorsa sedef ihtimali yüksek.

Aslında korkmuyodum ama wgzama sedef gibi hastalıkları duydukça korktum şuan korkuyorum hiç gecmezse diye çok korkuyorum:KK43:
Sen ne bakıyorsun
Klavyesi olan yazıyor.
Sedef demiş biri, güldüm geçtim.

Ben sedef hastasıyım. Benimkiler bu şekilde değil ama milyon çeşit sedef var. Olabilir.
Üzerine bastırır mısınız bi. Eğer rengi açılıyor elinizi çekince yine kırmızılaşıyorsa sedef ihtimali yüksek.
Ypk canım rengi hiç bi şekilde değişmiyor hep kırmızı ve üstü beyazlı..
Allah sana da şifa versin insallah bu hastalık keonik mi nasıl bi hastalık

Para şeklinde temre çıkmış. Bende de çıkmıştı hem doktora gittim hemde bunları okuyan ocak hoca diyorlar oraya gittim okuttum geçti. Aynısıydı benimkilerde.

Ypk canım rengi hiç bi şekilde değişmiyor hep kırmızı ve üstü beyazlı..
Allah sana da şifa versin insallah bu hastalık keonik mi nasıl bi hastalık

Sedef olmayabilir seninki.
İnşallah da değildir zaten. Geçmiyor, geçmiyor, geçmiyor. :(

Doktorun dediğini hatırlamıyorum degısık terımler olduğu için. 10 yıl geçti üstünden. Ama nazardan olur derler genelde. İnternette bi araştır istersen.

Back