Bi akıl verin nolur ne yapsam bırakılır

Karamsar anne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
11
23
3
29
Arkadaşlar hayrlı günler üç yıllık evliyim bir tane oğlum var ben nişan olmadan önce eşimin telefonunu karştrdm nişan olucağı gün öncesi ameliyat oldu apandisten ben sözlüykn hiç gezmedim görücü usulüyle oldu pk buluşmadk ama güveniyordum taki telfonnda saçma sapan kızlarla mesajlarını görene kadar güvenim şuan hiç yok ve çok aşırı kıskancım ne yapsam nasıl geçer şu kıskançlığım bilmiyorum güzel tavsiyelerinizi istiyorum eşim ilgili değer veriyorum seviyorum bende onu seviyorum ama işte bir yerde bağlar kopuyor güvenmiyorum tamam geçmiş geçmişte kaldı ama bilmiyorum geçen bir iki bayan nuamrası gördüm whtspa kaytlı değildi ama ünivrste okuyor toplu grbları var acaba dedim oradan mı biri yazdı trip atıp bağırıp çağırmk istemiyorum gayet soğukkanlı sakin olmaya çalışıyorum ve eşimin baktğmdan haberi yok sadece içimi kemiriyodu kıskanmk istemiyorum o benim küstüme düşsün kndide çok kıskanç bu arada haydi canlar bir akıl verin hele (

Özür dilereyerek söylüyorum ama imla olmadığı için bazı şeyleri anlayamadım.
Saçma sapan mesajlar gördüm diyorsunuz, beni seviyor, o beni seviyor diyorsunuz. Saçma sapan dediğiniz mesajların içerikleri önemli. Aldatıyor mu eşiniz sizi?
Cinsi münasebet düşünmediği bayanların numaraları elbette telefonunda olabilir.
Anladığım kadarıyla yazıyorum. Takip edin biraz. Eşinize hemen bunu yansıtmayın. Aldatma yoksa problem edeceğiniz bir şey de yok. Varsa o zaman elinizde kanıtlarınız olsub onlarla konuşun. Ama ne yapmak istediğinize, neler yapabileceğinize karar verip öyle konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…