Lisans mezunuyum gecen yaz mezun oldum ama isler biraz karisik..su an kendi evimde degilim ablm istedgi için onun evindeyim..ailemle beraber burdayiz kac aydir ama ben cok sıkıldm bu durumdan..niyetim yüksek lisans yapip akademisyen olmak ama annem de ablam da ne ugrascaksin bosver gir ise calis demelernden heves kalmadi..is de ariyorum ama o da yok..babam destekliyo sen yuksek lisans yap ben arkndayim diyo..ama kendi mezun oldgum universite yeni bi universite cevremdekilerde uni reklami onemli orda yapip da napcksin diyo..cevrem zaten konusuyoda konusuyo ayni sinifta olan beraber mezun oldgmz ve su an evlenen arkadasm bile bana akil veriyo istanbulda yapsana yuksek lisansni diyo..ya bu insanlardan cok cok sıkıldim! Evet is bulmak bende istiyorum ya da yuksek lisansi odtü de yapmyi isterim ama olmuyo iste olmuyo!evde mi oturiyosun hala diyolar iyice bunalima girdim..yetmezmis gibi ablamin tripleri biktirdi artik.kendi evimde degil rahat degilim ablm istiyo die kirmamak icin bisry de diyemiyorum..kimse kimsenin halinden anlamiyo yalniziz yani bu dunyada tek bildgm bu.simdi sunu sormak istiyorum kendi universiteme basvurdum yuksek lisans icin ama gitmelimiyim su yonden iyi olur bu evden kacmis olcm kucuk bi sehirde kafam rahat olcak!yoksa sabredip bikac ay daha baska bi universiteye mi basvrsam?staj yaptgm yerde de ingilizce mulakati gecebilcgne inaniyosan gel dediler de emim degilim olsam bile ozel sektoru son care olarak goruyorum
aklim cok cok karisik butun gun evde kafamda donuo bunlar nolur bi akil verin siz olsaniz napardiniz?