Bi akıl verin ne olur 🙏🏻

kralin kizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2020
7
2
37
Merhabalar Bende yeni üyelerdenim üye olmamın sebebide sorunlarıma çıkış aramam.
Konuya gelirsek vajinal orgazmı yeni duyup öğrenenlerdenim😔 12 yıllık evliyim eşim gayet istekli idi 3-4 yıla kadar. O ister ben nazlanır al bari diyen tiplendendim ama karşılıksız bırakmazdım adamı. Reddetmişliğim çok nadirdir o da gerçekten ya hastayımdır yada özel durumdayımdır yada çocuklardan sebeptir. 4 çocuğum var ikizlerim 11 yaşında oğlum 5 kızım 1.5 bu kadar çocuk ne demeyin lütfen sonuncusu sürpriz oldu yiyecek ekmeği var dedik ellemedik. Detaylarıyla kendimi tanıtmaya çalışıyorum ki fake hesap demeyin lütfen. Şimdi asıl sorunum sex ile yatıp sex ile kalkıyorum sürekli aklımda o var eşimde malum virüsten bu yana işler yok bunalım takılıyo gibi isteksiz Yorgunum falanım filanım diyor bu arada ilk birleşmede 1 dakika kadar ama ikinci daha uzun sürüyor dicem ama bu aralar ikinci için zerre istek yok isteği olsa ben etekte ediyorum bişekilde ama isteğinin olmaması onurumu kırıyor. Bu adamı tekrardan nasıl canlandırabilirim.eski altifliği geri gelsin istiyorum🥺

Merhabalar Bende yeni üyelerdenim üye olmamın sebebide sorunlarıma çıkış aramam.
Konuya gelirsek vajinal orgazmı yeni duyup öğrenenlerdenim😔 12 yıllık evliyim eşim gayet istekli idi 3-4 yıla kadar. O ister ben nazlanır al bari diyen tiplendendim ama karşılıksız bırakmazdım adamı. Reddetmişliğim çok nadirdir o da gerçekten ya hastayımdır yada özel durumdayımdır yada çocuklardan sebeptir. 4 çocuğum var ikizlerim 11 yaşında oğlum 5 kızım 1.5 bu kadar çocuk ne demeyin lütfen sonuncusu sürpriz oldu yiyecek ekmeği var dedik ellemedik. Detaylarıyla kendimi tanıtmaya çalışıyorum ki fake hesap demeyin lütfen. Şimdi asıl sorunum sex ile yatıp sex ile kalkıyorum sürekli aklımda o var eşimde malum virüsten bu yana işler yok bunalım takılıyo gibi isteksiz Yorgunum falanım filanım diyor bu arada ilk birleşmede 1 dakika kadar ama ikinci daha uzun sürüyor dicem ama bu aralar ikinci için zerre istek yok isteği olsa ben etekte ediyorum bişekilde ama isteğinin olmaması onurumu kırıyor. Bu adamı tekrardan nasıl canlandırabilirim.eski altifliği geri gelsin istiyorum🥺
1 dakıkada boşalıyor mu anlamadım?

Kıyafetlerle canlandırın romantık ortam oluşturun.1 dakıka tatmin edemezki sizi diğeri ne kadar sürüyor? Tatmin yine de olmazsınızki bence

Evet haklısınız doğrusu seks ama konumuz ben değil eşimin aktifleşmesi bunun için öneriniz varsa yazın lütfen
eşimin aktifleşmesi llfsnff güldüm bu tabire.baştaki gereksiz detayları yazmasanız da olurdu.sadece soruyu sorsanız fake demezdim ama seks yerine sex yazıp, sex ile yatıp kalkmak bi de erkeğin aktifleşmesi, erekte etmek ve diğer konulara yazdıklarınla (el fotoğrafı falan) erkek olduğunu düşünüyorum :işsiz:değilsen de eşin eğer gerçekten yorgunsa ki 4 çocuğa senin daha yorgun olman lazım adam napsın ölsün mü?

İlki evet 1 dakika ama ikinci uzun sürüyor da bu sefer ikinciyi istemiyor hatta ilkini bile artık ben isteyince oluyor isteği mi kaçtı bi sorun mu var anlamadım tekrar canlandırmak istiyorum eşimi
1 dakikada nasıl yaaa bence 2. Yi denemeyi değilde 1. Yi uzatmayı deneseniz daha mantıklı değilmi 11 yıllık evliyim ama hiç 2.ye ihtiyacımız da vaktimiz de olmadi😂😂

Bende senelerce uzak durdum evliliğim cok sarsıldı neyseki yıkılmadı şimdi kadınlığın tadını fazlasıyla cıkarıyorum iyiki eşim vazgecemedi

X