bi akıl verin lütfeeeen:(

serseri44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
18
0
86
Adana
bende aşk acısı çekenlerdenim ne onunla yapabiliyorum nede onsuz olabiliyorum 7 yıldır birlikteyiz bunun 1 yılını ayrı geçirdik.çünkü sürekli kavga ediyoruz ve kavgayı genelde ben çıkarıyorum.sebeblerim hep aynı ya arkadaş çevresi ya ailesi ama en fazlada aldatılma korkusu.kişiliği gereği herşeyi bilmek istiyor buda benim sinirimi bozuyor.yıllardır okul askerlik iş dolayısıyla zaten ayrıyız yanyana olduğumuzdada bu sorunlardan kavga ediyoruz.her kavganın sonunda ayrılıyoruz.ikimizde susmuyoruz çünkü.aradan 1 2 gün geçiyo bitaraf mutlaka arıyor.şuan yine ayrıldık o 1 yıllık ayrılmanın ardından umursamaz davranıyo böle durumlarda normal hayatına devam edıyo ben ıse yemeden ıcmeden kesılıyorum.buarada ayrılan bendım ve gerı donmem ıcın cok ugrastı ama ben donmedım baskalarıyla gorustuk ama olmadı tesadufen tekrar bıraraya geldık daha ıyı olacak derken daha kotu oluyor hıcbıseyı bılmıyorum bı tek bıldıgım onu cok sevıyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım sızınkı artık takıntı olmuŞ 7 yıl olmuŞ ve olmuo artık bellı..bence tamamen Çıkarın hayatınızdan

ilişkide bana göre flört sevgilik dönemi
cok uzadında işin tadı kalmıyor ve sonuc
cunku yasanması gereken hersey yasanıyor
evllige pek bişey kalmıyor ilgi alaka sevgi aşk azalıyor
ilişki gizemini kaybediyor ve tipik evli çiftlere dönüyor iş
sizinkide bana göre öyle olmus düzelirmi acıkcası ilişkinin
ayagına taş takıldımı zor cok zor

Çok ani tepkiler veren ve aşırı kıskanç olan senmişsin..

Demek ki sorun sende..
Bence kendine çekidüzen ver, bıktırma..
Birgün tepesi bir atar istesen de bulamazsın bir daha onu..Sakin ol biraz ilişkide madem bu kadar seviyorsun, nefes aldır bence biraz.

sevgi yeterli değil yapan erkek zaten yapar engel koyamazsın seni bu denli seven bir insana haksızlık yapma derim.Ayrıca evliliği yada beraberliği yürütmenin temelini
herşeyi görmemek
duymamak,
her ağzına geleni aklına geleni diline dökmemek
ani tepkiler verip ortalığı batırmamaktır,
kadın her zaman asilce davranmalı kadını asil yapanda susmasını bilmektir..
eğer susmasını öğrenemeyeceğini düşünüyorsan bence hiç evlenmeyin çünkü evlensenizde sonunuz boşanmakla biter gördüğüm kadarıyla
sevdiğin insana güven. yaptığı bir hata varsa zaten Allah ortaya birşekilde çıkartır..kendin birşeyler arayıp bulma yorgunluğunun temelini kavgayı çıkartıp sonrada barışmaya çalışma aşamasında acı çekmende buluyorum..yani kendini kendin yoruyorsun farkındamısın canım...
erkeğe çok fazla konuşmayacaksın şimdi birşey yapmaz ama evlenirsen yersin tokatı ...sonrada beni dövdü deme

ya bu bi alışkanlık falan olabilir mi aşk değilde
canım 7 yıldır birliktesiniz ve sürekli kavga ettiğinizi söylüyorsun görünürde ilişki yok
sürekli kavga ediyosanız aanlaşamıyosunuz ve yürümüyo belli
kendinizi yıpratmayın bence bi sonuca varın

psikoloğa git

hatta ikinizde

yanyana ken bile kavga ediyormuşsunuz evlenince ne olacakCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…