• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi akil bi fikir bi tavsiye :(

gencanneee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
917
583
103
28
Merhaba guzel hatunlar. Hemen konuya girmek istiyorum. Bir anne atasozu der ki ben evlenmeden once 50 kiloydum. Benim bu cumleyi kuracagim aklimin ucundan gecmezdi cunku bekarken onume geleni yedigim halde 50 kiloyu gecmezdim boyumda 1 68 falan. Fakaat gelgelelim ki yaklasik 4 bucuk yil once evlendim detaya girmeyeyim 3 cocugum var suan :110::anne: ve o 50 kiloyu gecemeyen kadinin yerini suan 75 kiloluk bi kadin aldi cok ust uste hamile kaldigim icin 88 leri bile buldum diyetle sporla verdim 65 e dustum kiloyu gram sevmiyorum eski hallerimi cok ozluyorum. Esimde benim aksime zayif .zamanlarimi begenmedigini 70 kilonun benim icin ideal oldugunu soyluyor. Fakat su son zamanlarda fazlasiyla istahim acildi ve bunu soyleyen esim bile baya kilo almissin dedi hemende gobegimden aldigim icin hos durmuyor.fakat sorun su ki ben diyete ya da spora sadik kalamiyorum hemen pes edip vazgeciyorum. diyeti biraktigim anda kilo aliyorum diyeti sporu nasil yasam tarzim haline getirebilirim? bana tavsiyeleriniz nedir kizlar ?o_O Okudugunuz icin tesekkur ederim

Havalar ısınıyor her sabah koşu yapabilirsiniz ve doktora gidip bir diyet alabilirsiniz biraz dişinizi sıkarsanız kilo verebilirsiniz.
Ama 3 tane küçük çocuk var diyorsunuz onlarin pesinde koşmaktan kilo vermeniz gerekiyor zaten . Bende 1 tane var ama o bile zayıflattı beni .

Havalar ısınıyor her sabah koşu yapabilirsiniz ve doktora gidip bir diyet alabilirsiniz biraz dişinizi sıkarsanız kilo verebilirsiniz.
Ama 3 tane küçük çocuk var diyorsunuz onlarin pesinde koşmaktan kilo vermeniz gerekiyor zaten . Bende 1 tane var ama o bile zayıflattı beni .
Herkes oyle soyluyor bu cocuklar seni eritir falan ama yok istahim da enerjimde yerinde oldugu icin pek zayiflatmiyor beni bu durum malesef. Kilo verebiliyorum ama koruyamiyorum surekli diyette mi kalicam ya da bu duruma nasil alisabilirim ki :110:

4 yıla 3 cocuk maşallah.. Kesinlikle erımenız lazımdı :) 1 tane var 6 yasında evde atlet gıbı kosturuyor benı. Kosmak ıyı kosun :)

Herkes oyle soyluyor bu cocuklar seni eritir falan ama yok istahim da enerjimde yerinde oldugu icin pek zayiflatmiyor beni bu durum malesef. Kilo verebiliyorum ama koruyamiyorum surekli diyette mi kalicam ya da bu duruma nasil alisabilirim ki :110:
Yanı yemeyi kesmeniz lazım iştahınız açık madem sizi tok tutacak şeyler yemelisiniz .
Elma olabilir, tarçınlı yoğurt olabilir, muz olabilir.
Doktor size zaten liste hazırlayacaktır ama en önemlisi sizin kararlı olmanız.
Ayrıca kilo verdikten sonra tekrar çok fazla yemeye başlamanın hiç bir anlamı yok zaten , yeme düzeni oturmalısınız .

O zaman şöyle yapsan
Haftanın 5 günü diyet yapıp iki günü serbest takılsan
Zaten çok da bir kilon yok :110:

Diyet ve sporu yaşam tarzı haline getirmek istiyorsanız, sizi motive edecek, kilo hedefi koymanıza yardımcı olacak 2 bölüm ismi vereceğim, inceleyin isterseniz, bölümlerdeki gruplardan size uygun olanlara katılabilirsiniz de.

Diyet Grupları ve Spor ile Sağlıklı Yaşam

Back
X