- 12 Haziran 2022
- 150
- 30
- 29
-
- Konu Sahibi kafamda sorular
Gec döllenme olabilir bekleyin biraz dahaMerhaba bayanlar, adetim 1 gün gecikti, 2 test yaptım biri erken gebelik testi var negatif çıktı , başka bir kaset test de silik pozitif çıktı . Kan verdim aynı gün bhcg değerim de 3 çıktı. Doktor ne hamile ne değilsin ,birşey diyemeyiz bekleyelim sonra bir daha test yapalım dedi. Bende iyice tedirgin oldum,böyle birşey yaşayan, başına gelen var mı? Varsa lütfen yorumlaşalım
Gec döllenme olabilir bekleyin biraz dah
tekrar test yapmalı öıyım peki sizceGec döllenme olabilir bekleyin biraz daha
Geç dollenme olabilir ama 5 üstü gebelik demektirMerhaba bayanlar, adetim 1 gün gecikti, 2 test yaptım biri erken gebelik testi var negatif çıktı , başka bir kaset test de silik pozitif çıktı . Kan verdim aynı gün bhcg değerim de 3 çıktı. Doktor ne hamile ne değilsin ,birşey diyemeyiz bekleyelim sonra bir daha test yapalım dedi. Bende iyice tedirgin oldum,böyle birşey yaşayan, başına gelen var mı? Varsa lütfen yorumlaşalım
Bende adetimi bekledim test yapmadan ,hala olmadım . Yarın direkt kan tahlili vermeyiBugün yine kaset test yapın 2 kat artar her gün HCG değeri, eğer silik de olsa çizgi yoksa adetinizi bekleyin
En kesin sonuç kanda çıkar tabiiBende adetimi bekledim test yapmadan ,hala olmadım . Yarın direkt kan tahlili vermeyi
Düşünüyorum eğer adet olmazsam
Naptın canım kan verdin mi?Bende adetimi bekledim test yapmadan ,hala olmadım . Yarın direkt kan tahlili vermeyi
Düşünüyorum eğer adet olmazsam
Veremeden adet oldum,5 aydır deniyoruz ama olmuyor , vakti vardır diyoruz ama böyle şeyler olunca da insan üzülüyor tabiNaptın canım kan verdin mi?
Sıkma canını 5 ay kısa bir süre insanlar yıllarca deniyor olmuyor...inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişine canımVeremeden adet oldum,5 aydır deniyoruz ama olmuyor , vakti vardır diyoruz ama böyle şeyler olunca da insan üzülüyor tabi
valla ben hiç yorum yapamıyorum bu konularda , bilemedim inanınErken gebelik testi pozitif cikti, 5 gun sonra reg olunca kan verdim. 4.90 test mi yanlisti anlamadim.