BHCG

Agucuk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
162
35
Arkadaslsr benim bat yarin bugun bhcg 8.53 cikti sizce cok mu dusuk boyle baslayipta katlanipta artan oldu mu????

Arkadaslsr benim bat yarin bugun bhcg 8.53 cikti sizce cok mu dusuk boyle baslayipta katlanipta artan oldu mu????
Canim hayırlı olsun Rabbim bebisini eline almayi nasip etsin inşallah ya bişey sorcam ben cuma gunu test yaptim 10 cikti iki gün sonra 25 cikti. Senin nasil katlanarak gitti sence normal mi degerler

Benimde adete birgun kala 10du değer arttı inşallah seninde artar sağlıklı sıhhatli yavrunun kucağına alirsin

Amin inşallah canım bugün doktorum iyi en azindan artmis dedi. Haftaya tekrar yapalim 500 olmasi lazim dedi. İnşallah yükselir iki dusugum var korkuyorum. Senin 10 dan sonra kaca artti degerin canım

Hatırlamıyorum ama ilk başta bebek görünmüyor falan dediler özele gittim hemen gösterdi doktor gayet sağlıklı suan

Sonucun ne canım umarım güzel haberi almışsındır
Yok canım malesef bir hafta sonrada kan verdik 98 çıktı bir gün sonra kan verince 88 olduğunu gördük. Doktora değeri gösterip konuşmaya gittik. O da sağolsun bizim morellerimizi yerle bir etti bizi eve gönderdi. Bu ücüncü düşüğüm olduğu için bide kan pıhtılaşması çıkmıştı onun için de iğne kullandığım halde düştüğü için doktorun sözleri şu oldu " İğneyi hapları bir kenara bırak, bazen tıp da yetersiz kalıyor, sizin iş Allah'a kaldı, tüp bebek aşılama denemeyin olmaz çünkü yine düşer " dedi. İki gündür ağlaya ağlaya bi hal oldum canım. Ben hiç bu kadar kendimi caresiz hissetmemiştim, bebeğimin düştüğüne mi üzüliyim yoksa adamın sizin iş olmaz dediğine mi

Sen öyle haddini bilmez insanları hiiç kafana takma!bu işler tamamen nasip işidir bi yakınım 27 yıl çovuğu olmadı tüp le sonunda oldu şimdi kendiliğinden hamile kaldı hemde doktoru sen asla hamile kalamazsın dediği halde sonuçları görmüş şok olmuş doktor..yani hiç canını sıkma iyi bi doktor bul kan pıhtılaşma sorununu hallet akaninde fua et inş olur üzülme

İnşallah benim de böyle bir mucize ile gelir bebisim canım. Tip da doktora gittik tüp bebege yonlendirdi tüp bebekteki de bir daha aşılama yapalim dedi . Tamam yapalim ama hiç tahlil bişey istemediler ya bu da tutup düşerse bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…