bhcg yüksek mi?!!!

gullsee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
355
116
Arkadaslar nolur cvp verin.tam 4 haftalik hamileyim. Bhcg 537 çıktı. Sizce yüksek mi? Sizlerin kaçtı? Daha önce mol gebelik gecirdim. Tekrarlar diye çok korkuyorum. Yüksek galiba dimi??

Arkadaslar nolur cvp verin.tam 4 haftalik hamileyim. Bhcg 537 çıktı. Sizce yüksek mi? Sizlerin kaçtı? Daha önce mol gebelik gecirdim. Tekrarlar diye çok korkuyorum. Yüksek galiba dimi??
Bana yuksek gibi gelmedi canim.ben 4 haftalik gebeykeb 1100 du deger.doktr yuksek dememisti.bana da mol gebelik demisti sonrasinda.yuksek olsa doktor soylerdi.korkma bu kadar.hersey yolunda gidecek merak etme

Degerinn cok normall canimm sıkma caninu doktoruna sorup icini rahatlatsaydin

merhaba..

bende yeni öğrendim anne adaylığımı :)

inşallah sağlıkla,hayırla kucaklarız evlatlarımızı..

benım normalde 7. haftam olmalı ama geç döllenme yaşadım sanırım..

geçen hafta gıttik transvajinal muayeneye minicik bır siyah noktaydı ..maşallah..

değerim 2100 küsur..

mol ya da dış gebelikten uzağız dedı bana dr um ..

içini ferah tut..

cumartesi randevum var..

gelişmelerden haberdar ederiz inşallah birbirimizi :)

Bhcg kaçken göründü bebeğin? Haftaya salı inşallah ben de görürüm

Arkadaşlar adetime 3 gün kala beta HCG olcturdum 40 çıktı.4 gün sonra olcturdum 314 cikti .ikiden fazla katlamis bi sorun olurmu

Bi
[QUOTbaktirabildimBst: 42094383, member: 486163"]yani hamilelik oluşmuş keseyi görene kadar doktor kesin konuşmaz inşallah hayırlı sağlıklı bi hamilelik olur.[/QUOTE]
Bir kere baktirdim kanima inş değer düşmez ne yapmam lazım ilk gebelik çok kasiliyorum

Arkadaşlar merhaba, dün idrar testi ile pozitif sonucu öğrendim bugün kan testi yaptirdim beta hcg değerim 4416. Bu değer normal mi ??? Doktora gitsem USG ile bakılır durumda mi ? Bilgisi olanlardan cevap pls

Arkadaşlar merhaba, dün idrar testi ile pozitif sonucu öğrendim bugün kan testi yaptirdim beta hcg değerim 4416. Bu değer normal mi ??? Doktora gitsem USG ile bakılır durumda mi ? Bilgisi olanlardan cevap pls

3000 üzeri karından ultrasonda bebek gözükür. hayırlı olsun

Slm kızlar size bişey sormak istiyorum ben bu ay aşılama yaptirdim bhcg 12. Gun 10 cikti 14. Gun 25 ve bir hafta sonra 98 cikti yani bugün sizce çok mu düşük degerim gelismiyor mu

Slm kızlar size bişey sormak istiyorum ben bu ay aşılama yaptirdim bhcg 12. Gun 10 cikti 14. Gun 25 ve bir hafta sonra 98 cikti yani bugün sizce çok mu düşük degerim gelismiyor mu
2 günde 2 kat artmalı diyorlar. p.tesi 10 ise, çarşamba 20 olmalı.

pazar 24 salı 48, perş 96, c.tesi 192 olmalı kuzum. malesef iyi değil gibi. ama doktorun en iyisini bilir. hani 100ü falan geçseydi. düşük 98

pazar 24 salı 48, perş 96, c.tesi 192 olmalı kuzum. malesef iyi değil gibi. ama doktorun en iyisini bilir. hani 100ü falan geçseydi. düşük 98
Bize de öyle geldi canım. Bakalım üç buçuk gibi yine kan verip doktorumla konuşcam. Bu üçüncü hamile kalışım galiba bu da düşük olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…