bhcg yardımmm!!değerım 76 sizce düşükmü lütfen yardım edın :((

anladım canım çok tşekkür ederim
canım ne kadarlıkken düştü bebeğin

Normalde 6 haftalık olması gerekiyordu ikiside 4 te kaldı ve düştü kısmet değilmiş
anladım canım çok üzüldüm ( çok soru sordum ama düştüğünü nasıl bılıyorsun..yanı benım karnım ağrıyor sankı adetım gelcekmış gıbı geliyor çok korkuyorum eğer kan gelırse düşmüş mu oluyor... şuan kasıklarımda sızlama var sankı gelecek gıbı çok korkuyorum böyle bıseymı düşük (

Seni anliyorum
canım umarım senı üzmemişimdir... çok korkuyorum şuan o yüzden sordum çok hassas bır konu anlıyorum lütfen kusuruma bakma olurmu
Seni anliyorum cnm istediğini sorabilirdin cnm adet olmadığın için o agrin bnde de olurdu ama düşük yaparken öyle olmadı kanaman başladı iki gün snra düşük gerçekleşirken. Sancim oldu senin dediğin normal ztn gebelik adetle aynı belirtileri taşır için rahat olsun kan gelmediği sürece hiçbir sıkıntı yoktur ki sende öyle birşey yok ağrıların olur dert etme genelde herkeste olur

çok teşekkür ederım cnım çok sağol vallaiçimi rahatlattın .en kısa zamanda Allahım da sana yenıden sağlıklı bır bebek nasıp eder ınsallah ..

çok teşekkür ederım cnım çok sağol vallaiçimi rahatlattın .en kısa zamanda Allahım da sana yenıden sağlıklı bır bebek nasıp eder ınsallah ..
inş cnm bnm sende stres yapma yazık bebişinede annesi sevn tadını çıkar hamileleiğin kötüyü çağırma güzel haberlerini bkliyorum

Hadi cnm çok sevindim bak ne güzel büyüyor annesi bırak stresi artık tamam cnm

Arkadaşlar merhaba öncelikle bu sitede yazılanları sohbetlerimiz evlendiğimde zamandan beri her nezaman başım sıkışsa okuyorum mutlaka da işe yarar bişeyler buluyorum. Artık yazmak da varmış. Adetim 3ün geçilmiştir.test yaptım ikinci çizgi silikte olsa gözüktü. Daha önce 2 yıl önce 8 haftalık gebelik yaşamıştım kalp atışı dıyulamayınca kürtaj yapılmıştı.bende aynı şeyleri yaşamak istemedim perşembe günü kan testi yapıldı bhcg49 çıktı. 2 gunu sonra tekrar bhcg bakıldı 66,57 cıktı doktorum dış gebelik olabilir düşük yaşayabilirsin dedi.. Ama artış var bukadar umutsuz mu olmalıyım fikri olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…