ınternete yazıyorum 4 haftalık dıyor 4 haftaya göre düşük değil mi... ard arda yaptım ılk 49 sonra 76 cıktı yarında yaptırcam...çokstreslıyım normal mı sizceiyi canım ya 2 günde bir ikiye katlanması lazım 5haftadan önce kese gözükmez bu değerle 3hafta gibi galiba
Onemli olan degerin artmasi canim haftalara bakma. Kese 5. Haftada gozukuyor. Imkanin varsa yarin yine kan tahlili ver. 2ye yakin katlaniyosa sorun yokkimse yokmu(
son adet tarihinden itibarense 4 haftalıktır ama döllenme sonradan oluyor doktorlar son adet tarihine bakıyor ultrasona girdiğinde kaç haftalık öğrenirisn[/
pekı döllenme dıyelım kı 3 haftada olsa 3 haftalık mı hamıle oluyorum
artış fazla mı dıye panık oldm ikiz mı dıye daha ultrasonda bıle goremedık ama her htımal gelıyr aklımızaSon adet tarihine gore hesaplaman gerekiyo su an icin. Beta hcg degerindeki artis su an onemli olan
Haklisin ama panik yapma su anki gidisin tadini cikar sadece zamani gelince herseyi ogrenceksin zatenartış fazla mı dıye panık oldm ikiz mı dıye daha ultrasonda bıle goremedık ama her htımal gelıyr aklımıza
teşekkür ederim.hafta sonuna kadar 1500 u gecmesını beklıyıruz ultrasonda görunmuyır muş yoksaHaklisin ama panik yapma su anki gidisin tadini cikar sadece zamani gelince herseyi ogrenceksin zaten
pers gunu ıdrar testı yaptım silik çıktı. hemen acıle gıdıp kan verdım 49 çıktı...cuma gunu baktrırdım 76 çıktı.doktor bu değerle çıkmaz görünmez ultrasonla dedi.. son adet gunum 20 kasımdı..kaç haftalık oldgumu bıle bılmıyorum sızce değerım düşük mu lütfen bır yardımcı olsun.. yuksekleyecek adet olacağım dıye çok korkuyorum
canım benım ılk gun 49 çıktı ertes gun 76.... yanı benımde 49 dan3 gun sonra 198 çıktı.az mı artıyor sence .dun ölçtürdüm 198 dıDegern gayet ii cnm korkma daha yeni bir gebelik bnmde 49cikti snra 3 gün snra 274 oldu seninde artar birde günde bile artmış korkulacak birşey yok
bu arada canım u an dahamılesın dem..benım ılk ıkı gun kasık ağrılrım hafıf mıde bulantılarım vardı.ama şimdı hiç biri kalmadı .bır sorun mu var sence :Degern gayet ii cnm korkma daha yeni bir gebelik bnmde 49cikti snra 3 gün snra 274 oldu seninde artar birde günde bile artmış korkulacak birşey yok
pekı 10 gun sonra değerınız kaç olmuştu acababenim ilk değerim 26 çıkmştı doktor kaç haftalık olduğunu söylemedi 10 gün sonra gittiğimde keseyi görmüştüm o zaman bile söylememişti haftasını şimdi 12 haftalık hamileyim sende içini ferah tut hayırlı olsun tekrardan
Cnm senin biraz psikolojik bnm dustyu maalesef cnm ikinci dusugum oldu değerinde gayet güzel korkma hatta bayada ii artıyorbu arada canım u an dahamılesın dem..benım ılk ıkı gun kasık ağrılrım hafıf mıde bulantılarım vardı.ama şimdı hiç biri kalmadı .bır sorun mu var sence :
Cnm senin biraz psikolojik bnm dustyu maalesef cnm ikinci dusugum oldu değerinde gayet güzel korkma hatta bayada ii artıyor[/
öyle mı( neden düştü canım ... çok uzuldum bende bundan korkuyorum ya düşük kımyasal gebelik falansa dıye hıc huzurum yok ultrasonda görunmedıgı için rahatlayamadım sevıncını bıle yaşayamıyorum
öyle mıCnm senin biraz psikolojik bnm dustyu maalesef cnm ikinci dusugum oldu değerinde gayet güzel korkma hatta bayada ii artıyor
Cnm ultrason için erken senin 1500 olmadan goremezsin ama cumaya kadar gorurusun haftaiçi sıkıntı etme bnmkiler sağlıksız gebelik old için gelişmedi düştü doktorlar bir sıkıntı yok diyor sadece doğru kromozomu bulamiyormus ama bulurmus artık rabbim ne zmn nasip ettiyse sen çok kafaya takiyorsun yapma bunu unutma birazda bizlerin elinde herşey terimler ozellikle stres iki günde iki katı yükselir değer bnm dört günde 250den ilk bebegimde 2072 olmuştu düşün yani seninde haftaiçi yükselir ve kese görülür dikkat et dinlenöyle mı( neden düştü canım ... çok uzuldum bende bundan korkuyorum ya düşük kımyasal gebelik falansa dıye hıc huzurum yok ultrasonda görunmedıgı için rahatlayamadım sevıncını bıle yaşayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?