Öncelikle gecmiş olsun a.s. Sonra gözün aydın canım,bu bütün hamileliğin boyunca yasadığın tek sıkıntı olsun inşallah:Saruboceq: Ama Allahın işi iyi ki 10. gün testini yaptırmışsın,bi de derler ya 12. günden önce yaptırmayın diye,neyse ne sen artık bunu düşünme,hamileliğinin tadını çıkar,tekrar tebriklerkaydirigubbakcemile5merhaba arkadaşlar...
transferimin 9. gününde idrar testi yapmıştım ve silik çizgi çıkınca 10. günümde kanda baktırmıştım hatırlayan arkadaşlar vardır 97.27 ile pozitif sonucu almıştım....doktorum 12. gün tekarar etmemi söylemişti..ki ben test yaptırmadan önce karın ağrılar çektiğim için olmadığını düşünüyordum.neyse dün 12. günümdü sabah erkenden kalkıp aynı hastanede kanda baktırdım 2 saat orda bekledim kağıdı elime aldım bide ne göreyim0.5 yazıo yani negatif.... o an dünya başıma yıkıldı kanım çekildi.....ne olduğumu şaşırdım.. hemen doktorumu aradım dedim böle böle bana dediki imkansız 10. günün sonucuna göre böyle çıkması imkansız dedi düşse bile ne fazla 50 lere düşerdi dedi.tabi labaratuvara çıktım tekrar dedim doktorum böle dio hal ısrarla biz yanlış yapmayız sizin hormon ilçalrından pozitif çıkmıştır o zman falan dediler tabi beni bu arada tir tir titriyorum. aşağı ini eczaneden gebelik testi aldım wc de yaptım ağlaya ağlaya bide baktım işte 2. çizgi orda
tekrar labaratuvara çıktım testi gösterdim tabi estim gürledim. dedimki siz benim kanımı karıştırdınız heralde dedim.bunu sisin yanınıza bırakmıycam dedim onlarda korktular bu sefer çünkü biliyorlarki gebelik olmasa 4 liralık testte çıkması mümkün değil. tekrar kan allaım felan dediler dedim ben başka yerde yaptırcam. lütfen felan die ısrar ettiler tekrar kan aldılar tekarar bakıldı yine aynı sonuç sonra başkasının kanıyla bakmışlar ondada aynı sonucu veriyor MEĞERSE MAKİNA BOZUKMUŞ.....başka bir özel labaratuvara gönderdiler sonucumu ordan sonucum 308 olarak geldi yani pozitif... ama benim yaşadığım o stresle bu çocuklara bişi olsa bunun hesbını nası vereceklerdi bilmiyorum....hayatımda yaşadığım en kötü saaatlerdi...onlaradan şikayetçi olmayı düşündüm sonra vazgeçtim... bu kriz zamanı kimsenin ekmeğiyle oynamak istemedim..benim kızdığım şey ben olamzmış diyorum böle bişi yanlışlık varmış diorum ısrarla biz yanlış yapmayız diyolar ... şimdi diorumki allahtan 10. gün test yapmışım ya yapmasaymışım direk 12. gün test yaptırsaymışım negatif sanıp ağlaya ağlaya eve dönerdim. çok şükür rabbime allahıma şükürler olsun....
yani arakdaşlar ne olursa olsun siz si olun testinizi 2 kere tekrar edin sonuç negatif olsa bile.....
canım ne sinir bozucu birşey bu yaaa...
Bende bugün negatif sonucumu aldım(10.gün 0.9 12 gün 0.4 )yani tekrarlamaya gerek yok artık...Çok üzüldüm ama hayırlısı Allahtan...
Ama senin durumunda olsa orayı yıkardım herhalde ne büyük stres ...Neyse artık olumlu olduğuna göre herşey bebişlerine(bence ikiz) konsantre ol.Sağlıkla kucağına al onları...Sevgiler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?