• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bhcg testine her zaman güvenmeyin....

dorukk

S ♥ A ♥ B ♥ İ
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
2.255
6
158
merhaba arkadaşlar...
transferimin 9. gününde idrar testi yapmıştım ve silik çizgi çıkınca 10. günümde kanda baktırmıştım hatırlayan arkadaşlar vardır 97.27 ile pozitif sonucu almıştım....doktorum 12. gün tekarar etmemi söylemişti..ki ben test yaptırmadan önce karın ağrılar çektiğim için olmadığını düşünüyordum.neyse dün 12. günümdü sabah erkenden kalkıp aynı hastanede kanda baktırdım 2 saat orda bekledim kağıdı elime aldım bide ne göreyim0.5 yazıo yani negatif.... o an dünya başıma yıkıldı kanım çekildi.....ne olduğumu şaşırdım.. hemen doktorumu aradım dedim böle böle bana dediki imkansız 10. günün sonucuna göre böyle çıkması imkansız dedi düşse bile ne fazla 50 lere düşerdi dedi.tabi labaratuvara çıktım tekrar dedim doktorum böle dio hal ısrarla biz yanlış yapmayız sizin hormon ilçalrından pozitif çıkmıştır o zman falan dediler tabi beni bu arada tir tir titriyorum. aşağı ini eczaneden gebelik testi aldım wc de yaptım ağlaya ağlaya bide baktım işte 2. çizgi orda
tekrar labaratuvara çıktım testi gösterdim tabi estim gürledim. dedimki siz benim kanımı karıştırdınız heralde dedim.bunu sisin yanınıza bırakmıycam dedim onlarda korktular bu sefer çünkü biliyorlarki gebelik olmasa 4 liralık testte çıkması mümkün değil. tekrar kan allaım felan dediler dedim ben başka yerde yaptırcam. lütfen felan die ısrar ettiler tekrar kan aldılar tekarar bakıldı yine aynı sonuç sonra başkasının kanıyla bakmışlar ondada aynı sonucu veriyor MEĞERSE MAKİNA BOZUKMUŞ.....başka bir özel labaratuvara gönderdiler sonucumu ordan sonucum 308 olarak geldi yani pozitif... ama benim yaşadığım o stresle bu çocuklara bişi olsa bunun hesbını nası vereceklerdi bilmiyorum....hayatımda yaşadığım en kötü saaatlerdi...onlaradan şikayetçi olmayı düşündüm sonra vazgeçtim... bu kriz zamanı kimsenin ekmeğiyle oynamak istemedim..benim kızdığım şey ben olamzmış diyorum böle bişi yanlışlık varmış diorum ısrarla biz yanlış yapmayız diyolar ... şimdi diorumki allahtan 10. gün test yapmışım ya yapmasaymışım direk 12. gün test yaptırsaymışım negatif sanıp ağlaya ağlaya eve dönerdim. çok şükür rabbime allahıma şükürler olsun....
yani arakdaşlar ne olursa olsun siz si olun testinizi 2 kere tekrar edin sonuç negatif olsa bile.....

canım benim sakınan göze çöp batarmış olsun hayırlısıyla aldın ya sonucu ikizmi kız acaba baya yüksek değerin katlanması neyse sen şimdi kendine de meleğinede dikkat et tamammı güzelim keyfi çıkart doya doya

gerçekten ilgınç canım ...ama çok guzel bı haber rabbım tamamına erdırsınnnnnnnn.......böyle şeyler oluyor maleseff.....dedığın gıbı dıkkkatlı olmak lazım ......artık stres yapma.......bebişini düşün sana guzel bır şaka yapmış......bı de böyle düşün.........kendıne ıyı bak

canım ya neler çekmişsin böyle......kendimi senin yerine koyuyorum da...Allahım ben ne yapardım bilmiyorum....iyi ki inanmayıp tekrar yaptırmışsın......çünkü pozitif değerden sonra kullanmamız gereken ilaçlar iğneler var....sen negatif sanıp onları da kullanmazdın....offfff düşünsesi bile kötü....Allahım seni ve bebişini korumuş......çok çok geçmiş olsun sana.......

canım çok kötü bir durum yaşamışsın ama neyseki sonu hayırlı bitmiş. olanları unut ve bebişin tadını çıkar canım

ayy doruk soluksuz okudum yazını yaaa geçmiş olsun bebişlerin orada ya ona bak bizler hep bilinçli ve dikkatli olmalıyız sen o kadar dikkatli olmasan ay düşünemiyorum yaaaa

:nazar:

öncelikle hayırlı olsun arkadaşım.aynı durum benim başıma geldi canım.sonucum 0.00 olarak verdiler elime.oysaki ben daha önce hiçte silik olmayan 2 adet idarar testim vardı elimde.hemde lab. çalışan kişiler arkadaşımdı hemde devlet hastanesiydi.ben hemen soluğu başka bir labratuarda aldım ve sonucum 355 çıkmıştı.sonra onlarda testi tekrarladılar ve aynı sonucu onlarda verdiler ama o süre zarfında neler yaşadım bir ben bir allah bilir.

ilginç gerçekten çok ilginç...... çok şaşırdım.... ama allahın takdirini görüyormusun??? hakikaten ya önceden baktırmamış olsaydında ilk tahlilinde negatifi görseydin..... belki binde bir olacak bir olay ama buradan şunu anladımki testi iki kere yapmadan emin olmayacaksın.... sanada çok geçmiş olsun canım....

merhaba arkadaşlar...
transferimin 9. gününde idrar testi yapmıştım ve silik çizgi çıkınca 10. günümde kanda baktırmıştım hatırlayan arkadaşlar vardır 97.27 ile pozitif sonucu almıştım....doktorum 12. gün tekarar etmemi söylemişti..ki ben test yaptırmadan önce karın ağrılar çektiğim için olmadığını düşünüyordum.neyse dün 12. günümdü sabah erkenden kalkıp aynı hastanede kanda baktırdım 2 saat orda bekledim kağıdı elime aldım bide ne göreyim0.5 yazıo yani negatif.... o an dünya başıma yıkıldı kanım çekildi.....ne olduğumu şaşırdım.. hemen doktorumu aradım dedim böle böle bana dediki imkansız 10. günün sonucuna göre böyle çıkması imkansız dedi düşse bile ne fazla 50 lere düşerdi dedi.tabi labaratuvara çıktım tekrar dedim doktorum böle dio hal ısrarla biz yanlış yapmayız sizin hormon ilçalrından pozitif çıkmıştır o zman falan dediler tabi beni bu arada tir tir titriyorum. aşağı ini eczaneden gebelik testi aldım wc de yaptım ağlaya ağlaya bide baktım işte 2. çizgi orda
tekrar labaratuvara çıktım testi gösterdim tabi estim gürledim. dedimki siz benim kanımı karıştırdınız heralde dedim.bunu sisin yanınıza bırakmıycam dedim onlarda korktular bu sefer çünkü biliyorlarki gebelik olmasa 4 liralık testte çıkması mümkün değil. tekrar kan allaım felan dediler dedim ben başka yerde yaptırcam. lütfen felan die ısrar ettiler tekrar kan aldılar tekarar bakıldı yine aynı sonuç sonra başkasının kanıyla bakmışlar ondada aynı sonucu veriyor MEĞERSE MAKİNA BOZUKMUŞ.....başka bir özel labaratuvara gönderdiler sonucumu ordan sonucum 308 olarak geldi yani pozitif... ama benim yaşadığım o stresle bu çocuklara bişi olsa bunun hesbını nası vereceklerdi bilmiyorum....hayatımda yaşadığım en kötü saaatlerdi...onlaradan şikayetçi olmayı düşündüm sonra vazgeçtim... bu kriz zamanı kimsenin ekmeğiyle oynamak istemedim..benim kızdığım şey ben olamzmış diyorum böle bişi yanlışlık varmış diorum ısrarla biz yanlış yapmayız diyolar ... şimdi diorumki allahtan 10. gün test yapmışım ya yapmasaymışım direk 12. gün test yaptırsaymışım negatif sanıp ağlaya ağlaya eve dönerdim. çok şükür rabbime allahıma şükürler olsun....
yani arakdaşlar ne olursa olsun siz si olun testinizi 2 kere tekrar edin sonuç negatif olsa bile.....
Öncelikle gecmiş olsun a.s. Sonra gözün aydın canım,bu bütün hamileliğin boyunca yasadığın tek sıkıntı olsun inşallah:Saruboceq: Ama Allahın işi iyi ki 10. gün testini yaptırmışsın,bi de derler ya 12. günden önce yaptırmayın diye,neyse ne sen artık bunu düşünme,hamileliğinin tadını çıkar,tekrar tebriklerkaydirigubbakcemile5

canım çok geçmiş olsun kötü bi tecrübe yaşamışsın valla ben olsaydım o moralle orayı başlarına yıkardım bir kere 10 gün değeri 90 küsür olupta 12.gün değerinin 0 larda çıkması bir sorunun olduğunu zaten gösteriyor doktorununda dediği gibi düşse bile direk 2 günde değer 0 lanmaz bunu anlamayacak kadar bilgisizlerse labaratuvarda ne işleri var bende onu anlamadım insan en azından şüphelenir tatlı dille tekrarlayalım bir yerde hata var ama nerde falan diyip ılımlı yaklaşmaya çalışır heleki karşıdaki bu konuda ne kadar hassas bilindiği halde bu şekilde davranılması kesinlikle haksızlık neyse bak bende çok sinirlendim çenem düştü en azından sonucun gayet güzel arkadaşım hatta muhtemelen ikiz seninkiler canım tekrar tebrikler Allah tamamına erdirsin tatlım

canım ne sinir bozucu birşey bu yaaa...
Bende bugün negatif sonucumu aldım(10.gün 0.9 12 gün 0.4 )yani tekrarlamaya gerek yok artık...Çok üzüldüm ama hayırlısı Allahtan...
Ama senin durumunda olsa orayı yıkardım herhalde ne büyük stres ...Neyse artık olumlu olduğuna göre herşey bebişlerine(bence ikiz) konsantre ol.Sağlıkla kucağına al onları...Sevgiler canım

canım bende olsam eve gelirdim heralde sonra ilaçları keserdim sonrada gebelik sona ererdi ilaç desteği olmadığı için ama bunun hesabını kim verecek sen hakkını aramışsın yine allah korumuş senin bebişini biliyorsun düşük tehlikesi fazla olduğu için bizim bebişler belkide ilaçlarla annelerine tutunuyor

canım ne sinir bozucu birşey bu yaaa...
Bende bugün negatif sonucumu aldım(10.gün 0.9 12 gün 0.4 )yani tekrarlamaya gerek yok artık...Çok üzüldüm ama hayırlısı Allahtan...
Ama senin durumunda olsa orayı yıkardım herhalde ne büyük stres ...Neyse artık olumlu olduğuna göre herşey bebişlerine(bence ikiz) konsantre ol.Sağlıkla kucağına al onları...Sevgiler canım

nevracım sen ıdrar testı yapmısmıydın sonuc neydı merak ettım canım uzulme ama ALLAHIMA dua et o herseyın hayırlısını verır umarım senıde sevındırır uzulme

doruk canım çok şaşırdım canım hakikaten hiç böyle düşünmemiştim nekadar haklısın..neyse geçmiş artık keyfini çıkar bebeğine hayırlısıyla zamanında kavuşmanı diliyorum tatlım..

neler duyuyoruz neler öğreniyoruz canım geçmiş olsun rabbim bebişlerini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş tebrik ederim

Back